Betalda undersökningar - Tjäna pengar på undersökningar online

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Betalda undersökningar - Tjäna pengar på undersökningar online

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar

Cookie- och sekretesspolicy

Webbplatsens användande av cookies

Denna webbplats använder cookies till följande ändamål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan komma ihåg dina preferenser.
  • Trafikmätning, så vi vet hur många det är som besöker vår site så vi kan visa detta för annonsörer enligt sedvanlig branschstandard.
  • Annonshantering, så att vi kan kontrollera hur ofta samma annons visas för samma användare samt registrera hur många som klickar på annonsen.
  • Beteendeinriktad individuell reklam, så att vi kan visa dig de annonser som vi antar är mest relevanta för dig.

1. Ägarupplysningar

Denna webbplats tillhandahålls av:

AWM Network ApS
CVR 35805702
Höffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
E-post: info@surveybee.net

2. Cookies

Denna webbplats använder cookies i enlighet med ovanstående ändamål. En cookie är en liten textfil som lagras i din browser och används för att kunna igenkänna din dator vid upprepade besök. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

2.1 Så lång tid lagras cookies

Cookies tar bort sig själva efter ett visst antal månader (kan variera), men de förnyas efter varje nytt besök.

2.2 Så tar du bort cookies

Se vägledning här: http://www.minacookies.se/ditt-val

2.3 Så undviker du cookies

Om du inte önskar att motta cookies så kan du blockera dom. Se vägledning här: http://www.minacookies.se/ditt-val

2.4 Vad cookies används till på vår webbplats

Cookies används till att föra statistik över antalet användare samt upplysningar om kön, ålder, geografi och intressen på våra användare för att tillpassa innehåll och annonsering därefter.

Sajten använder cookies från följande tredjeparter som har åtgång till de cookies som är aktuella:

2.5 Google Analytics (trafikmätning)

Webbplatsen använder cookies från Google Analytics till att mäta trafiken på webbplatsen.

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annonsnätverk

Webbplatsen använder följande annonsnätverk:

  • Google Displaynätverk
  • Open AdExchange
  • Facebook

Vill du inte vara en del av en serie av annonsnätverk som delar information över olika nätverk så går det att välja bort. Se vägledning här: http://www.minacookies.se/ditt-val

3. Användning av personuppgifter

Personlig information delas aldrig ut till tredje part, såvida du uttrycker ditt samtycke, och vi samlar aldrig in personlig information om du inte själv har gett oss denna information vid registrering, inköp, eller deltagande i en undersökning, etc. Här insamlas uppgifter om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, attityder och kunskaper i olika ämnen.

Personuppgifter används; för att säkerställa att innehållet på vår sajt visas optimalt för dig på din dator, för att förmedla till de företag som anges på webbplatsen samt andra företag som vi finner relevanta baserat på, och i överensstämmelse med, de uppgifter och behörigheter du tillger oss, för att underlätta kommunikationen mellan dig och våra kunder, för att ge dig information och tjänster som du efterfrågar eller som vi tror kommer att intressera dig, för att ge dig möjlighet att delta i interaktiva tjänster på vår webbplats när du så önskar, samt för att informera dig om ändringar av våra tjänster. Informationen används även för att få bättre kännedom om dig och andra användare av webbplatsen. Detta kan komma att användas till undersökningar och analyser tillpassade för att förbättra våra produkter, tjänster och teknologier, samt visning av innehåll och reklam anpassad till dina intressen och hobbies.

3.1 Kontakt angående personuppgifter

Om du vill få tillgång till de upplysningar som är registrerade om dig hos SurveyBee.se så ska du skicka en förfrågan till info@surveybee.net. Om det är felaktig information har blivit registrerat, eller om du har andra invändningar, kan du vända dig till samma ställe. Du har möjlighet att få inblick i vilken information som är lagrad om dig och du kan göra invändningar mot registreringen i enlighet med bestämmelserna i Personuppgiftslagen.

3.2 Skydd av personuppgifter

Enligt Personuppgiftslagen så ska personlig information förvaras säkert och konfidentiellt. Vi lagrar dina personuppgifter på datorsystem med begränsad åtkomst. Datorsystemen är belägna i kontrollerade anläggningar och säkerheten kontrolleras regelbundet för att försäkra att vår användarinformation hanteras säkert, och under hänsyn till dina rättigheter som användare. Däremot kan vi inte garantera 100 procent säkerhet vid överföring av data via internet. Detta betyder att det kan finnas en risk för att obehöriga får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Således lämnar du dina personuppgifter på egen risk.

Internets snabba utveckling kan innebära att förändringar i vår behandling av personuppgifter blir nödvändigt. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för hantering av personuppgifter. Om vi gör det så ändrar vi naturligtvis datumet för "senast uppdaterad" längst ner på sidan. Vid större förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få upplysningar om vilken personlig information som finns lagrad om dig. Om det visar sig att de uppgifter, eller den data, som rör dig är felaktig eller missvisande har du rätt att kräva att dessa rättas, raderas eller blockeras. Du kan när som helst motsäga dig att information om dig blir föremål för behandling. Du kan även när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter som rör dig.

Senast uppdaterad: 12. juni 2014