SurveyBee Blog Awards 2015

De 60 främsta bloggarna inom privatekonomi 2015!

Vi presenterar stolt SurveyBees Blog Award - De 60 främsta bloggarna inom privatekonomi 2015!

SurveyBee är en hemsida för att hjälpa dig tjäna extra pengar. Jämför de bästa betalda undersökningarna med vår tjänst, och var säker på att du faktiskt kan tjäna pengar online med dem. Du behöver inte oroa dig för att de försöker lura dig eller att det skulle vara några oseriösa aktörer. Vi samarbetar bara med väletablerade undersökningspaneler.

För att vara en del av SurveyBees Blog Awards 2015 så var de tvungna att vara aktiva bloggar inom kategorierna; privatekonomi, spartips, tjäna pengar hemifrån, kreativa sätt att spara och tjäna pengar, samt investera och placera rätt. Gemensamt för de nominerade är att de inte bara innehåller fakta och information, utan även bidrar med inspiration och motivation till hur du kan förbättra din privata ekonomi. De fyra huvudkategorierna med 15 nominerade i varje är;

Listan är dels en eloge till de nominerade, samtidigt som det ger en översikt över de bloggar som bidrar med goda råd, tips och information till dig som privatperson. Vissa av de nominerade har “glimten i ögat” medan andra pratar om privatekonomi på ett mer professionellt plan. De bloggar som blivit nominerade är välkomna att använda koden nedan för att placera banderollen på sin hemsida.

Privatekonomisk Inspiration

 

Betalda _undersokningar 2_1

#1 Cashqueen

cashqueen.blogg.se


CashQueen kniper första platsen i kategorin Privatekonomisk Inspiration. Bakom den cirka ett år gamla bloggen hittar vi Hanna Norborg, en inspiration för andra kvinnor då hon både bloggar, är mamma och arbetar heltid. Från början handlade bloggen mycket om att spara pengar, men har utvecklats till att handla mer om hur man med små förändringar och medel kan tjäna pengar.

 

Dots

 
Betalda _undersokningar 2_2

#2 Snålcoachen


spardiet.blogspot.se

Snålcoachen är en intressant och levande blogg med ett stort fokus på familjeekonomi och sparande. Bloggen startade i samband med ett köpstopp för cirka ett år sedan. Vi citerar Snålcoachen: “Jag delar öppet med mig av egna erfarenheter och tankar kring sparande och hoppas också att det kan inspirera andra att ta tag i sin ekonomi”. Vi gratulerar till andra platsen i kategorin Privatekonomisk Inspiration. 


 

Dots

Betalda -undersokningar 2-3

#3 Hemmamamman


hemmamammansliv.blogspot.se

På en tredjeplats i kategorin Privatekonomisk Inspiration hittar vi Hemmamamman. Hon bidrar med härlig input bland bloggarna om privatekonomi, och riktar sig till alla som vill spara pengar, spara på miljön och leva ett enklare liv. Bakom bloggen hittar vi Susanne Persson, som startade bloggen i 2007. Susanne håller ett högt tempo, förutom bloggandet är hon mamma till tre, jobbar och studerar på distans. Vi säger: Keep up the good work!
 
 

Dots
Betalda _undersokningar 2_4

#4 Pengar och Cash


pengarochcash.blogspot.se

Pengar och Cash är en riktig bloggveteran som har funnits sedan januari 2009. På denna blogg kan man läsa mer om att det går att spara trots att man är låginkomsttagare. Pengar och Cash skriver att “det handlar mycket om hur man prioriterar i vardagen”. Denna blogg bidrar med inspiration till att få dess läsare att börja spara, och ge sig själva en tryggare ekonomisk framtid.
 

 

Dots
Betalda -undersokningar 2-5

#5 Fri vid 42

frivid42.com


För ungefär ett år sedan startade bloggen Fri vid 42 med ett tvådelat syfte. Dels syftar bloggen till att vara en motivation och en dagbok för skribenten, och dels ska den inspirera andra till att ta hand om sin ekonomi, vilket Team Survey Bee anser de har lyckats bra med. Här hittar man råd om hur man spenderar med måtta, samt får pengar över till bland annat sparande.

 

Dots


Betalda _undersokningar 2_6

#6 Mot en miljon

motenmiljon.blogg.se


Bloggen Mot en miljon har varit igång sedan i juli förra året. Här får man följa med på en resa, från att vara student till att bli miljonär innan 30, där månatlig budget och statusrapporter presenteras. Mot en miljon är en inspirerande blogg för dig som vill få bättre koll på din privatekonomi.


 

Dots

 Betalda -undersokningar 2-7

#7 Snålänningen

snalanningen.se


Hos Snålänningen får man goda råd och tips om hur man kan spara in på onödigt slösande och får bättre koll på sin ekonomi. Bloggen startade i 2011 och drivs utav en relativt ung kille från Småland, med ett stort intresse för just privatekonomi.


 

Dots

Betalda -undersokningar 2-8

#8 Äga min tid

agamintid.blogspot.se


Bloggen erbjuder precis vad de beskriver, vi citerar: "Vi är en familj i våra bästa år. Vi har en dröm, en stor dröm. En omöjlig dröm? Inom 10 år ska Vi äga vår tid. Bloggen kommer att handla om investeringar, hårt arbete, sparande, gnetande, och vardagen för en "Svensson-familj" med stora drömmar." Äga min tid erbjuder trevlig läsning, tycker vi på Team SurveyBee!


 

Dots
 

Betalda _undersokningar 2_9

#9 Jobb och Firma

jobbochfirma.com

Gillar du att läsa om privatekonomi, samt är intresserad kring hur man lyckas med att både jobba och driva egen firma? Då är bloggen Jobb och Firma något för dig. Då bloggaren är anonym ger han en relativt transparent bild av siffror, budget och resultat i ekonomin. Intressant, tycker Team SurveyBee.

 

 

Dots

 

Betalda _undersokningar 2_10

#10 Sparsessan

nouw.com/sparsessan

Sparsessan skriver själv att hon har tröttnat på att leva från lön till lön, och har därför börjat se över sin ekonomi och inköpsvanor samt startat ett sparande. Vi på Team SurveyBee tycker det är trevligt att Sparsessan delar med sig av sin resa, samt tankar, tips och ideer.


 

 

Dots

 

Betalda _undersokningar 2_11

#11 Fröken Spara


frokenspara.blogg.se

Är du intresserad av personliga mål, shoppingstopp och tankar kring privatekonomi? Då rekommenderar vi dig att läsa Fröken Sparas blogg. Här berättar skribenten om sin resa från en slösa till en spara, samt sina tankar om pengar, prylar och livsstilsförändring.

 

 Dots

  

Betalda -undersokningar 2-12

#12 Köpstoppsbloggen

notbuying.blogspot.se


Köpstoppsbloggen är en inspirerande blogg där man fått följa med på en resa från köpstopp till medveten konsumtion. Funderar du på att gå i de banorna för att förändra din ekonomi och konsumtion kan vi varmt rekommendera denna blogg för trevlig och intressant läsning.


 

Dots

Betalda -undersokningar 2-13

#13 Omedveten eller medveten konsumtion

omedvetenellermedvetenkonsumtion.blogspot.se


Om du vill läsa mer om köpstopp, privatekonomi, supersparmånader eller måttlighet, då är detta en blogg för dig. Men Omedveten eller medveten konsumtion fokuserar inte bara på pengar och sparande, här hittar du även fiffiga present och pysseltips, samt tankar och ideer om semester och trädgård.


 

Dots

Betalda _undersokningar 2_14

#14 Vägen till ekonomisk vishet


milstolpe.blogspot.se

Vägen till ekonomisk vishet är en blogg som erbjuder exakt vad titeln förmedlar. Här hittar man läsning om investering, placering, sparande samt en god portion av försäljning, gratissaker och hur man bör tänka på för att minska sina kostnader.


 

Dots

Betalda -undersokningar 2-15

#15 Ekonomikoll

ekonomikoll.blogspot.se


Ekonomikoll är en inbjudande klassisk ekonomiblogg. Skribenten skriver på sin blogg att det finns ett allmänt intresse för ekonomi efter att ha strukturerat upp familjens ekonomi i detalj. Vi på Team SurveyBee tycker det är trevligt att får läsa Ekonomikoll's tankar om sin egna och andras ekonomi.

 

Dots

Ekonomismarta Bloggar

 

Betalda _undersokningar 3_1

#1 Familjeekonomen

blog.ikanobank.se/familjeekonomen

Bodil Hallin driver bloggen Familjeekonomen för IKANO Bank. Hon skriver på bloggen: “Jag brinner för att göra privatekonomi roligare och enklare att förstå”, något vi i Team SurveyBee tycker att hon lyckas bra med och därför gratulerar vi henne till förstaplatsen i kategorin Ekonomismarta Bloggar. På bloggen får privatpersoner tips om hur man gör klokare val vad gäller lån, sparande samt hur man får en rikare vardag.


Dots


Betalda _undersokningar 3_2

#2 Snåljåpen


naljapen.se/blogg

På andra platsen på prispallen i kategorin Ekonomismarta Bloggar hittar vi Olle Qvarnström. Han arbetar som IT-konsult och driver bloggen Snåljåpen privat, vilken kan beskrivas som en nischad ekonomiblogg inom sparande och investerande. Bloggen innehåller “allt ifrån större nationalekonomiska koncept till mer nischade tankar om enskilda aktier. Det ska finnas något för alla!”. Bloggen riktar sig därför till alla som är intresserade av att lära sig mer inom ämnet.

Dots


Betalda _undersokningar 3_3

#3 Stonetag - Bloggen om gratis


nouw.com/stonetag

Petra Stentagg driver Stonetag - Bloggen om gratis. Hon har bloggat i mer än 5 år och älskar både gratissaker och att lyxa till det i vardagen, något som hon gärna delar med sig av och tipsar sina läsare om. En trevlig blogg med många bra aktuella tips om hur du sätter guldkant på vardagen - helt gratis! Vi gratulerar til tredjeplatsen i kategorin Ekonomismarta Bloggar.


 

Dots

Betalda _undersokningar 3_4

#4 Unionens Studentblogg

www.unionenstudentbloggen.se


Unionens Studentblogg drivs av Peter och Tina, som är ansvariga för drift, produktion och planering. Som Sveriges största fackförbund i det privata arbetslivet sitter Unionen på en väldig massa information kring arbetsmarknaden. Syftet med bloggen är därför att förmedla denna kunskap till studenter. Bloggen ger goda råd och tips som hjälper studenter ut i arbetslivet. 

 

Dots

Betalda _undersokningar 3_5

 

#5 Gratisprinsessan

gratisprinsessan.se


Malin har bloggat på Gratisprinsessan sedan 2012, men har innan det bloggat i flera år. I samband med en arbetslöshet fick Malin upp intresset för hur gratissaker och kuponger kunde sätta guldkant på vardagen. Hon valde därför att starta Gratisprinsessan, för att tipsa andra i liknande situationer.


 

Dots

Betalda _undersokningar 3_6

#6 ST Studentblogg


ststudentbloggen.org

ST Student förbereder dig som studerar för en karriär inom staten och guidar dig till ditt drömjobb. Ett bra sätt att göra detta på är genom blogginlägg och reportage om allmäna råd och tips till studenter. Främst är det Maja (kommunikatör), samt Joel och Gustav (studenombudsmän) som skriver inlägg, men det förekommer även gästbloggare, exempelvis studenter eller anställda på fackförbundet ST. ST är partipolitiskt obundet och det största fackförbundet i statlig sektor.

 

Dots

Betalda _undersokningar 3-7

 


#7 Spargurun


spargurun.blogspot.se

Spargurun är detta blogawards rookie som endast funnits i två månader. Bloggen riktar sig mot personer intresserade av sparande och privatekonomi, med en förhoppning att inspirera andra till att spara pengar på kreativa sätt. Vi på Team SurveyBee ser fram emot att se bloggen utvecklas!


 

Dots

Betalda -undersokningar 3-8

 

#8 Legendarisk


www.legendarisk.nu

På Legendarisk hittar läsaren verktyg för hur man tjänar pengar online, hur man kommer igång med sitt sparande och bygger en passiv inkomst. Bloggen har utvecklats en hel del sedan den startade för snart 5 år sedan. Bloggen riktar sig till alla som drömmer om att bli ekonomiskt oberoende, och vill slippa behöva oroa sig för pengar.


 

Dots

Betalda _undersokningar 3_9

 

#9 StorSpararen


www.storspararen.se

På StorSpararen hittar du, förutom en trevlig bloggläsning, även sparlexikon och spartips samt guider för hur du sätter upp ekonomiska mål och månadsbudget. Denna site ger matnyttig information till dig som är redo att förändra ditt liv i en mer ekonomiskt medveten riktning.

 

 Dots

Betalda -undersokningar 3-10

#10 Ekonomi-portalen


ekonomi-portalen.com/ekonomiblogg

På Ekonomi-portalens Ekonomiblogg läggs det frekvent upp färska inlägg om just ekonomi inom ett brett spektrum. Du hittar allt från tips till hur man effektiviserar på arbetsplatsen till kostnader kring din privata bostad, samt vad du bör tänka på när du lånar pengar. Med andra ord, lite för alla!


Dots

Betalda _undersokningar 3_11

 

#11 Studentblogg Göteborgs Universitet


studentblogg.wordpress.com

Få är så fiffiga som studenter när det kommer till att äta billigt, ha kul med en liten budget samt sätta guldkant på vardagen med enkla knep. Även om Studentbloggen på Göteborgs Universitet hamnar lite utanför ramen för privatekonomi, finns här bra tips och ideer hur man överlever på en knaper budget.

  

Dots

Betalda _undersokningar 3_12

 

#12 Kan jag bli rik?

kanjagblirik.blogspot.se


Kan jag bli rik? Det är en fråga som vi många ställer oss, men här har du en blogg som har gjort slag i saken och delar med sig om sina personliga tankar och idéer om hur man kan nå vägen till rikedom genom kreativitet och planering. Trevlig läsning med varierande inlägg.

 

Dots

Betalda -undersokningar 3-13

#13 Sparatjnapengar

sparatjnapengar.blogg.se


Sparatjnapengar.blogg.se drivs av en tjej som gillar gratissaker, tävlingar och tjäna extra pengar. Så gillar du detsamma så in och kika. Bilder varvas med lättlästa texter med färska tips och dagsaktuell information.


 

 

Dots

Betalda _undersokningar 3_14

 

#14 Skuldsatt


skuldsatt.nu

Hur går en skuldsanering till? Och hur kan den skuldsatte lägga upp en handingsplan? Svaren hittar du på bloggen Skuldsatt. Här får du bland annat ekonomiska tips om hur du undviker skuldfällor, gör bra investeringar samt annat du bör tänka på kring din privatekonomi.

 

 

Dots

Betalda -undersokningar 3-15

 

#15 nollTillMiljonen

nolltillmiljonen.se


nollTillMiljonen är en blogg som drivs av en ung kille från Malmö. Här kan man följa med på en resa om hur han går tillväga för att uppnå sitt mål; att bli miljonär!


 

Dots

 

Kreativa Ekonomibloggar

 

Betalda _undersokningar 4_1

#1 Jobba endast via internet

jobbaendastviainternet.wordpress.com


Johan Kagström är en entreprenör i sann anda som utöver bloggen Jobba endast via Internet driver andra bloggar, skapar musik och engagerar sig i personlig utveckling. Syftet med bloggen är att bevisa för läsarna att det finns andra möjligheter att tjäna pengar än att jobba 9-5. Bloggen inspirerar folk till att följa sina drömmar, och därför kniper Johan förstaplatsen i kategorin Kreativa Ekonomibloggar. Grattis!


 

 

Dots

Betalda -undersokningar 4-2

 

#2 Tjäna pengar på internet

tjanapengar.blogspot.se

Tjäna pengar på internet hamnar på andra plats i kategorin Kreativa Ekonomibloggar. Detta är en blogg som riktar sig till personer som aktivt letar efter möjligheter att tjäna pengar på internet, men även till de som inte ännu upptäckt denna möjlighet. Bloggen har bedrivits av Robert Redai i fyra år som skriver: “Målet med bloggen tjäna pengar på internet är att hjälpa andra kring ämnet tjäna pengar på internet”.


 

Dots

Betala -undersokningar 4-3

 

#3 Tjäna Pengar på Internet Tips


tjana-pengar-pa-internet-tips.com

Tjäna Pengar på Internet drivs av entreprenören Rasmus som startade bloggen 2009. Bloggen är dels en inkomstkälla för Rasmus, men han tipsar och hjälper även andra människor att tjäna pengar på internet, genom rekommendationer till sina läsare. Bloggen riktar sig till alla som vill tjäna pengar, gammal som ung. Grattis till tredjeplatsen i kategorin Kreativa Ekonomibloggar! 

 

Dots

Betalda -undersokningar 4-4

 

#4 Tjäna pengar online

tjanapengaronline.n.nu


Tjäna pengar online drivs av Alexander Itani som har bloggat till och från i cirka fem år. Denna blogg har varit i drift i över ett år med syftet att upplysa vanliga "Svenssons" om hur många möjligheter det finns att tjäna pengar på Internet. Sidan har en bred målgrupp, och riktar sig till alla som är intresserade av att tjäna extra.


Dots

Betalda -undersokningar 4-5

 

#5 Fattig.se

fattig.se


Fattig.se erbjuder både nyttig och underhållande läsning om privatekonomi, samhällsekonomi, sparande och hur man lever billigt. De lyckas även få in lite stänk av miljömedvetenhet och välgörenhet. Viktiga frågor som ibland går hand i hand med ekonomi.

 

Dots
Betalda -undersokningar 4-6#6 Hur jag blir rik


hurjagblirrik.blogspot.se

Hur jag blir rik är en blogg är ytterligare en blogg där man får följa med på en resa mot rikedom. MEN, något skiljer denna från mängden! Alla intäkter från Google-Adsense går till välgörenhet. Bra initiativ, tycker vi i Team SurveyBee!


 

Dots

Betalda -undersokningar 4-7

 

#7 Kan jag bli miljonär?


kanjagblimiljonar.se

Kan jag bli miljonär? En helt vanlig kille som försöker utforska möjligheterna att tjäna pengar via internet. Här hittar du resultatrapporter för utvecklingen samt blandade inlägg om hur man tjänar pengar på kreativa sätt. 

Dots

Betalda -undersokningar 4-8

 

#8 Internetpengar.com


internetpengar.com

Betalda undersökningar, affiliate program, auktioner på nätet eller sälja guld? De kreativa sätten att tjäna pengar är många och Internetpengar.com erbjuder en hjälpande hand genom att informera om hur du ska gå tillväga.


Dots

Betalda _undersokningar 4_9

 

#9 Tjänapengar.nu


tjanapengar.nu

Tjänapengar.nu drivs av entreprenören och bloggaren Andreas Bard. Här får du hjälp hur du kan tjäna pengar på internet eller på andra kreativa sätt bli ekonomiskt smartare.

 

Dots
Betalda _undersokningar 4_10

 

#10 Tjäna pengar

xn--tjna-moa.se


Letar du efter tips och råd om hur du kan tjäna pengar? Varför då inte ta å besöka Tjäna Pengar? Detta är en ny men informationsrik sajt om hur du kan tjäna och spara pengar.


 

 

Dots

 

#11 Market Shark


marketshark.se/blogg

Market Shark är en sida för dig som vill lära dig att tjäna pengar på kreativa sätt. Internet står i fokus men på menyn hittar du bland annat lån- och spartips, samt andra tips om hur du kan tjäna pengar hemifrån. 


 

Dots

Betalda _undersokningar 4_12

 

#12 Internetarbete


internetarbete.se

Internetarbete hjälper att “utforska möjligheterna att arbeta online och tjäna pengar”. Här kan du läsa om jobbmöjligheter online, affiliatemarknadsföring och webbutveckling.

 

 

Dots
Betalda _undersokningar 4_13#13 Bankaholic


bankaholic.se

På Bankaholic finns lite olika idéer om kreativa sätt att tjäna pengar på samt tips om du är inne på att använda internet som din inkomstkälla. En nöjsam sida där du kan allt från kolla YouTube klipp till hitta listor på lediga domännamn.
 Dots
Betalda -undersokningar 4-14

 

#14 Tjäna pengar online


pengar24h.se

På sajten Tjäna Pengar Online hittar du bland annat tips och råd om du är intresserad av att starta en webbsida eller blogg. In, läs och lär dig grunderna!


 

Dots

Betalda _undersokningar 4_15

 

#15 Internetinvesteringar


internetinvesteringar.blogspot.se

Internetinvesteringar - Tjäna pengar på Internet! är en sajt där du kan hitta lite blandade råd och tips på hur man når miljonen genom att tjäna pengar på internet.


 


Dots

Avancerade Ekonomibloggar

 

Betalda _undersokningar 1_1

#1 Rika tillsammans


rikatillsammans.se/blogg

Bakom den vinnande bloggen Rika tillsammans i kategorin Avancerade Ekonomibloggar står Jan Bolmeson som har bloggat och föreläst om privatekonomi sedan 2008. Jan är både pappa, rikedomscoach och civilingengör. Utöver att driva Rika tillsammans föreläser han i balansekonomi, samt gillar att resa och umgås med sin familj. “Här får du tips, idéer och inspiration kring hur du kan placera dina pengar, bygga en egen pengamaskin och inte minst bygga rikedom i livet över tid”. Stort grattis Jan, och lycka till i framtiden önskar vi på Team SurveyBee!   

Dots

Betalda -undersökningar 1-2

#2 Per Penning


perpenning.se

På en välförtjänt andra plats i kategorin hittar vi bloggen som drivs av mannen med alias; Per Penning. Bloggen startade 2007, och syftet är att inspirera läsarna till att ta hand om sin ekonomi och sina liv. Detta tycker vi i Team SurveyBee att herr Penning lyckas väl med. Vi citerar: “Målgruppen är främst de som fått upp ögonen för vikten av att ta hand om sin privatekonomi - allt från att göra en budget till att investera klokt”. Vi säger grattis och keep up the good work!Dots

Betalda _undersokningar 1_3

#3 Cornucopia? - Evig tillväxt i en ändlig värld?


cornucopia.cornubot.se

Bland en av Sveriges största bloggar inom ekonomi, miljö och politik hittar vi Cornucopia?. Huvudskribenten är Lars Wilderäng, som för övrigt är romanförfattare och krönikör åt en rad branchtidningar. Lars skriver att: “Ambitionen är att hela tiden ligga före utvecklingen och ta upp problem innan de blir allmänt accepterade”. För den flitiga privatekonomen och avancerade investeraren finns här nyttig information att hämta. Team SurveyBee gratulerar till en tredjeplats på prispallen. Dots

Betalda -undersokningar 1-4

#4 Classier Corn

classiercorn.com


“Om du är en ekonomientusiast och livsnjutare - då är detta en blogg för dig!” Så beskrivs denna blogg med Classier Corns egna ord. Bloggen Classier Corn startade 2010 och är helt oberoende. Bloggen är främst inriktad på privatekonomi, men berör även andra “guldkorn” i vardagen i form av bok- och musiktips, samt guider till olika tjänster och produkter.


Dots


Betalda _undersokningar 1_5

#5 Ekonomiblogg: Erik60


erik60.blogspot.se

Denna blogg är fullspäckad av goda råd och tips om vad du bör tänka på när du planerar din privatekonomi, med fokus på börsen, aktiesparande och investering. Erik Stenmann har drivit Ekonomiblogg: sedan början av 2013 med syftet att hjälpa och inspirera andra.
 

Dots

Betalda -undersokningar 1-6

 

#6 Stabil Ekonomi

stabilekonomi.se


Stabil Ekonomi drivs av Fredrik Robért, en 32-årig egenföretagare med intresse för ekonomi. Fredrik har bloggat om ekonomi i några år även för andra sidor. På den här bloggen tar han upp privatekonomi, sparande, spartips för att hjälpa privatpersoner att hålla ordning på sina pengar.

 

Dots

Betalda -undersokningar 1-7

#7 Spara till tusen

sparatilltusen.appspot.com


Med intressant läsning för alla som intresserar sig för privatekonomi, livskvalitémaximering, tidig pension, sparande och till viss del investeringar, hittar vi bloggen Spara till tusen. Bloggen har varit aktiv sedan 2011 och drivs av Carl Gustavsson. Dots

Betalda -undersokningar 1-8

#8 Pensionspara - Tips

pensionssparande.eu


Pensionssparande är en blogg som precis som det låter; har ett stort fokus på just pensionssparande. Men bloggen erbjuder mycket mer än så, bland annat tips och information om hur du får ordning på din privatekonomi. Ulf Åström som driver Pensionssparande skriver på sin blogg att han har en bakgrund i finansiell ekonomi och haft ett personligt intresse för aktier och fonder sedan 9-10 års ålder. 

 

Dots

Betalda -undersokningar 1-9

#9 Finansportalen


finansportalen.se/blogg

Finansportalen är en välutvecklad och frekvent uppdaterad sida som hjälper privatpersoner att sänka sina levnadskostnader samtidigt som du får råd om hur du ökar avkastningen på dina investeringar. Här hittar du information om allt från pension, börsen, penison och sparande.

 

Dots

Betalda _undersokningar 1_10

#10 Vägen till pengar

vagentillpengar.se/privatekonomi


Vägen till pengar drivs av Mohammed Said, en sann entreprenör som utöver bloggen även skrivit böcker inom entreprenörskap. Bloggen fokuserar förutom pengar på hur vi ska nå ett bättre liv och samhälle, vilket bland annat uppnås genom att hjälpa andra. Bra, tycker Team SurveyBee.

 

 

Dots 
Betalda _undersokningar 1_11

#11 Spara och Placera


spara-placera.se

Håkan Liljeqvist driver bloggen Spara och Placera. Om du känner att du har svårt att få koll på din ekonomi och vill ha hjälp med en förändring, då är detta en blogg för dig. Här hittar du verktyg och guider, bland annat för hur du kan spara, tjäna och placera pengar.

 

 

Dots

Betalda _undersokningar 1_12

#12 Ekonomisk Trygghet


ekonomisktrygghet.com

På Ekonomisk Trygghet skrivs det om sparande och hur man blir rik på passiv inkomst. Här hittar man intressant läsning för dig som är intresserad i privatekonomi, och vill ha tips och goda råd om aktier, utdelning och investeringsstrategier.
Dots


Betalda _undersokningar 1_13

#13 Miljonär innan 30

miljonar.blogspot.se


Miljonär innan 30 drivs av en kille från Stockholm som har ett klart mål: att bli rik! På bloggen hittar man intressant läsning om allt från låneräntor, börssvängningar, placeingsstrategier och månadssparande. För en som intresserar sig i dessa ämnen är bloggen väl värd ett besök.


 

 Dots

Betalda -undersokningar 1-14

#14 Tuff tripp - min väg till rikedom


tufftripp.se

Tuff Tripp erbjuder trevlig läsing om bland annat; börsen, aktier, investering och konsumtion. Här kan du även kolla in skribentes egna updateringar och rapporter, under hans "väg till rikedom".

Dots

Betalda -undersokningar 1-15

#15 Vill ha allt

villhaallt.blogspot.se


Vill Ha Allt är en blogg där skribenten bidrar med sina egna tankar och idéer om privatekonomi, sparande och placering. Utöver privatekonomi bjuder bloggen på skön livstilsläsning till en bred målgrupp.


 Dots