Ny tjänst låter dig tjäna pengar snabbt hemifrån

Är du studerande eller vill komma in på arbetsmarknaden? Läs då den här artikeln om egenanställningar.

Ny tjänst låter dig tjäna pengar snabbt hemifrån

Egenanställningsföretag är en ny tjänst som kommit de senaste åren och tillåter dig att tjäna pengar utan att ha en registrerad firma. Dessa företag går in som en mellanhand mellan dig och arbetsgivaren och betalar ut lön samt hjälper dig med skatteuppgifter.

Egenanställningar är ett fenomen som är relativt ungt i den svenska arbetsmarknaden där det bara har funnits sedan 90-talet. Medans det har funnits betydligt längre i andra länder i Europa.

Med hjälp av denna tjänst behöver du inte själv skapa dina fakturor efter avklarade jobb, istället kan du använda dessa tjänsters plattformar för att skapa en faktura. Därmed slipper du den mödosamma processen med fakturering och att vänta på kundbetalning.

Sedan är det dessa företag som betalar ut din lön och tiden för att få ut dina pengar kan variera men går vanligtvis ganska fort. Några utbetalningar kan till och med ske på endast 5 dagar om kunden är belägen i Sverige och du kan tjäna pengar snabbt hemifrån.

Det spelar ingen roll vilken bransch det viktigaste är att du har en godkänd arbetsgivare som betalar in sina fakturor i tid. Dessa egenanställningsföretag siktar mot att ge dig sociala förmåner som ska motsvara en anställning.

Trött På Pappersarbete - (1)

 Läs mer: 17 bästa tipsen för att tjäna pengar 2019

Hur fungerar det?

Det är väldigt enkelt att komma igång och tjäna pengar snabbt. Du behöver bara registrera dig på något utav de här företagens hemsidor. De fungerar nästan alltid som plattformar för att skicka fakturor och sköta ditt företag.

Processen börjar med att du gör det klart för din kund att jobbet du gör kommer att faktureras. Sedan skapar du en faktura med egenanställningsföretagets fakturatjänst och egenanställningsföretaget betalar in din beräknade skatt samt tar en liten andel själva.

De ser också till att du blir försäkrad under perioden som jobbet gäller och utbetalning kan som nämnts tidigare ske redan efter 5 arbetsdagar om kunden är belägen i Sverige.

Är det en utländsk kund utanför EU kan betalningen dröja till runt 30 dagar beroende på vad kunden har för villkor för utbetalning av löner. Nu skall kunden bara godkännas i en kreditbedömning och vid godkännande skickas fakturan ut.

Det finns ett antal olika system dessa företag använder för kreditbedömning och utbetalning av lön. Ett system som några använder är att dela in kreditvänligheten i 3 olika kategorier. Där godkänd är bäst sedan kommer godkänd med anmärkning och sist ej godkänd.

Med godkänd menas som det låter att kunden är kreditvärdig och godkänd för att skicka faktura till. Godkänd med anmärkning är de fall där kunden är belägen utanför Sverige.nEj godkänd händer inte ofta men det innebär att kunden kan ha dåliga finanser etc.

Man kan se egenanställning som en tredje form av anställning som ligger någonstans mittemellan anställd och företagare och är ett bra sätt för studenter och arbetslösa att komma in på arbetsmarknaden och tjäna pengar hemifrån.

Tjäna _pengar _hemifrån

Varför skall jag välja egenanställning för att tjäna pengar?

Egenanställningsföretag upplevs vara osäkra och inte skydda en ekonomiskt, men detta är inte sant för enligt branschorganisationer skall egenanställda ha rätt att få ut a-kassa om de skulle bli arbetslösa på halv-eller deltid.

Vill du ha ett extrajobb som student eller är du kanske en entreprenör som vill prova någon ny affärsidé för att tjäna pengar? Då är detta absolut att rekommendera eftersom dessa tjänster passar väldigt bra för att testa på en affärsidé eller helt enkelt få lägga ner mer tid på det du gör bäst.

Så vad väntar du på? Ge dig ut i den fria arbetsmarknaden, tjäna pengar hemifrån och syssla med det du vill allra mest. Prova på den fria arbetsmarknaden och jobba med det du vill.  Det finns inga hinder för din framgång nu och du kan snabbt och smidigt få en extra inkomst hemifrån.