Jobba hemifrån och minska din klimatpåverkan

Kolla in den här infografiken om fördelarna att jobba hemifrån ur ett miljöperspektiv

Precis som ni läste i förra veckan då vi på Surveybee pratade med 7 miljö-och klimatexperter så behövs det åtgärder både från privatpersoner och företag för att rädda klimatet. Experterna är eniga om att lösningar som att jobba hemifrån permanent eller ett antal dagar i veckan kan bli nödvändigt för att minska framtidens utsläpp och rädda vårt klimat.

Vi på Surveybee har framställt en infografik inspirerad av förra veckans artikel om klimatet och vad vi som privatpersoner kan göra för att minska vår klimatpåverkan. Denna infografik syftar till att jämföra skillnaderna mellan att jobba hemifrån och att jobba på kontor ur ett mijöperspektiv. Vad tror du är den bästa lösningen för klimatet, att jobba hemifrån eller på ett kontor?

 Infografik om klimatpåverkan från att jobba hemifrån

 

Gillar du den här infografiken? Dela den gärna med dina läsare. Kopiera html-koden nedan för att få den på din hemsida eller blogg.

<a href="https://www.surveybee.se/" target="_blank"> <img src="https://www.surveybee.se/media/1914843/Minska_klimatpaaverkan.jpg" alt="infograf om klimatpåverkan jobba hemifrån" width="800px" border="0px" /></a>


Läs mer: Kan vi minska vår klimatpåverkan genom att jobba hemifrån?