Tjäna snabba pengar över julen

Behöver du pengar till julklapparna? Läs då detta!

Äntligen är det jul igen, med pepparkakor, pynt och julkalender. Men också många utgifter tillkommer över julen. Julklappar skall inhandlas, för att inte tala om all julmat som skall handlas lagom till julafton. Detta kan sätta dig i en situation där du behöver tjäna snabba pengar över jul.


Kanske saknar du den där sista julklappen till mormor och ditt bankkonto ekar tomt. Ingen fara vi har lösningen. SurveyBee kommer här med en lista med 7 tips för hur man kan tjäna pengar över julen.

Så här tjänar du snabba pengar över jul

Sälj juldekorationer - Om du är duktig på att dekorera varför inte nyttja detta för din egen vinning. Det finns mycket folk som är beredda att köpa sina juldekorationer istället för att göra de själva. Detta är ett snabbt och roligt sätt att tjäna pengar på. Det tar endast cirka 15 minuter att göra en juldekoration och om du skapar en grupp på Facebook kan du tjäna snabba pengar på detta (om de ser bra ut) när folk köper dina dekorationer.

Hyr ut din bil över julen - Juletider är resetider i Sverige. Det är många bilister ute på vägarna som skall hälsa på släktingar på andra sidan landet och därav många som har behov av en bil över jul. Om du är tursam nog att vara en av de som inte behöver bilen över julen och den står parkerad hemma så kan du hyra ut den över jul. Du kan enkelt använda tjänster som Gomore.se för att hyra ut din bil över julen och tjäna snabba pengar.

 

Tjäna _pengar _över _julen

Sälj julbakelser och andra saker du skapat - Runtom vårt avlånga land kan du hitta många olika julmarknader där du kan tjäna snabba pengar. Detta kräver dock att du är duktig i köket eller bra på att göra julpynt. På dessa marknader kommer du stöta på folk som är beredda att handla lite allt möjligt inför julen. Så om du vet hur man bakar goda pepparkakor, lussekatter, brygga din egen glögg eller göra julkort så kan du tjäna snabba pengar.

Skotta snö - Även om vintrarna har blivit mildare de senaste åren faller det vanligtvis mycket snö i vårt avlånga land och vägarna fylls av snö. Här kan du tjäna snabba pengar, genom att erbjuda folk snöskottning. Kontakta antingen folk du känner eller knacka dörr i grannskapet. Eller så kan du använda dig av sociala medier för att tjäna snabba pengar på att skotta snö.


Njut av din julledighet och delta i betalda undersökningar - Skall du spendera mycket tid i bil eller buss över julen på väg till släktingar på andra sidan av landet kan du tjäna snabba pengar på att göra betalda undersökningar. Det tar inte mer än 15-20 minuter och det handlar ofta om att svara på frågor om dina preferenser. Detta innebär att du bidrar till att forma framtidens produkter och kanske även nästa års julklappar!

Jobba som barnvakt över julen - Juletider innebär julbord, julklappshandel och mycket mer. Detta kan resultera i dåligt med tid för föräldrar. Erbjud dig att sitta barnvakt över julen och tjäna lite snabba pengar medans föräldrarna är på julbord med jobbet eller ute och handlar julklappar till sina barn.
 

Ta julbilder - I juletider är det många familjer som vill ha personliga bilder till sina julkort eller bara spara de som minne. Är du en duktig fotograf och vet hur man använder ett bildbehandlingsprogram kan du tjäna snabba pengar på att bli julfotograf. Detta kräver dock att du ligger i och visar dina bilder för mycket folk så du får ett rykte som stadens bästa julfotograf och kan tjäna snabba pengar över julen.