Gör vackra gelpolerande naglar innan din anställningsintervju!

Sponsrat

Om du har blivit kallad till en anställningsintervju, så gäller det att göra ett bra första intryck. Det gör du genom hur du klär dig samt hur du för övrigt piffar till dig. Ofta talar man om mer eller mindre passande kläder för intervjun. Mycket beror på vad det är för jobb du har sökt. En del jobb kräver mer formella kläder än vad andra gör. Vad du aldrig ska ha på dig dock är smutsig eller trasiga kläder. Det är viktigt med ett välvårdat yttre. Att även då göra dina naglar fina kan vara bra, då även det ger ett bra första intryck, redan vid första handslaget. Köp ett gellack startkit och gör vackra gelpolerande naglar före intervjun.

Passande kläder för en anställningsintervju

Vad för kläder du ska välja beror som sagt på vad det är för jobb. Är det på en advokatbyrå eller bank så bör du klä dig ganska formellt. Är det för ett jobb som lärare eller sjuksköterska kan du vara lite mer ledigt klädd. En sak du kan göra är att ta reda på om det finns en speciell klädkod på företaget. Annars fungerar det rätt bra med en neutral outfit. Det är alltid bättre att klä upp sig något än att klä ner sig.

Du bör aldrig gå på en intervju i mjukiskläder, keps eller mössa. Undvik även att ha kläder med stora tryck eller symboler på.

Helhetsintrycket är viktigt

Det gäller att ha ett bra helhetsintryck på en intervju. Ditt utseende och dina kläder är det som ger första intrycket då du kommer på en intervju. Därefter är det hur du svarar på frågorna och vad du har för meriter som spelar roll. Genom att se till att du har ett vårdat utseende, bra kläder samt lite extra snygga naglar så har du kommit en bit på vägen.