Bli nanny – Ett roligt och givande extrajobb

Content NO

Letar du efter ett roligt extrajobb där du samtidigt får chansen att göra betydelsefull skillnad hos behövande familjer? Då kanske barnvakt är ett perfekt extrajobb för dig då du får en möjlighet att hjälpa någon som behöver hjälp, men du får också en chans att sprida extra mycket glädje till en hel familj.

Ett av Sveriges största barnpassningsföretag söker dig som nanny

Just nu söker ett av Sveriges största barnpassningsföretag myNanny fler barnvakter till sina familjer. Kort om organisationen är att de har barnvakter som kan passa barn i alla åldrar – överallt i Sverige. Just nu är det högt efterfrågat med barnvakter i Stockholm och barnvakter i Malmö.

De är unika då de jobbar stenhårt med att matcha rätt mellan barnvakt och familj. Varje familj får en personlig nanny som är matchad efter familjens behov och situation, samtidigt försöker de alltid erbjuda en nanny som bor i närheten av familjen. myNanny utbildar och coachar kontinuerligt sina barnvakter för att de ska utvecklas ännu mer!

myNanny söker dig som är positiv, engagerad och som har ett genuint intresse för barn. Du måste även kunna följa familjen under 6 månader. De söker även dig som har erfarenhet av att självständigt tagit hand om barn tidigare. För att kunna jobba som en nanny måste du vara minst 15 år gammal men du kan även söka om du är yngre, då sparas du i deras system så kontaktar myNanny dig när du fyllt 15 år.

Vad innebär det att jobba som en nanny hos myNanny?

Att jobba som en nanny innebär att du hjälper en eller flera familjer i ditt närområde med barnpassning. Organisationen hjälper dig med vad som ska göras och vad barnen tycker om. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hämtning/lämning till lekfulla stunder på lekplatsen, det är väldigt varierande. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, familjen och dig själv.

Arbetet innebär väldigt flexibla arbetstider, vanligtvis jobbar du 1-2 gånger i veckan mellan 2- 4 timmar per gång eftermiddagar, kvällar eller helger. Just nu är det många som behöver hjälp med barnpassning så vill du jobba mer är det möjligt!

De flexibla arbetstiderna passar perfekt för dig som exempelvis studerar till vardags. myNanny är systerbolag till Sveriges största läxhjälpsföretag, Allakando. Tack vare detta får du som anställd gratis tillgång till populära utbildningsverktyg för exempelvis nationella provet eller högskoleprovet (värda 4 485 kr). Du kan även ge rabatt till vänner och familj om du vill det.

Utöver detta får du även en gedigen utbildning inom pedagogik, HLR och i att förebygga olyckor om något mot förmodan skulle inträffa. Detta är några av få fördelar du får av att arbeta som en barnflicka hos myNanny.

Rollen som nanny ger dig goda meriter för framtiden

Att ha varit barnvakt hos myNanny, som är ett av Sveriges största barnvaktsföretag, är en merit som väger tungt på ditt CV. Det visar på att du är driven, ansvarstagande och att du övat på ledarskap och kommunikation. Du får även ett ordentligt rekommendationsbrev som blir mer utförligt ju längre du jobbar.

Kom igång med din ansökan

Att skicka in en ansökan till myNanny är väldigt enkelt och tar bara 3-4 minuter. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret på deras hemsida, du kan enbart söka till jobbet i formuläret, det går alltså inte att skicka ett separat mail till myNanny. Om organisationen tycker att du låter som en perfekt matchning kontaktar organisationen dig för vidare intervju på en tid som passar dig!