Skaffa extrajobb som nanny och få ovärderliga erfarenheter

Content NO

Att svara på surveys online kan vara ett bra och roligt sätt att tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna eller ditt heltidsjobb. Om du letar efter ett till extrajobb utöver att svara på onlinesurveys, som dessutom kan ge dig bra erfarenheter inför framtiden och som samtidigt är roligt och givande kan jobbet som nanny på NannyPoppins passa dig perfekt! Det ger dig en chans att ta ett stort ansvar samtidigt som man spelar en stor och viktig roll i att hjälpa en familj att hitta balans i sin vardag, samtidigt som du och barnen får ha riktigt kul tillsammans!

En trygg och säker anställning som nanny

Att arbeta för ett stort företag som NannyPoppins gör att du kan tjäna dig trygg i din anställning. Du vet att företaget ger dig den hjälp som behövs för att du ska göra ditt jobb som barnflicka så bra som möjligt, samtidigt som du har bra arbetsvillkor. Att ha ett branschledande företag inom barnpassning på CVet väger också tungt när du ska söka jobb i framtiden och visar att du kan ta ansvar och arbeta självständigt. Du får även en bra grundlön och möjlighet till löneökningar

Flexibla tider hos en familj nära dig

Att arbeta som nanny ger dig en stor flexibilitet i dina tider. Du väljer själv vilka uppdrag du är intresserad av, så att du hittar en familj vars tider matchar bra med dina egna och som bor i närheten så att du inte behöver resa för långt för att jobba. Uppläggen kan skilja sig åt från några timmar i månaden till flera dagar i veckan så du kan hitta familjen som passar dig bäst, men det vanligaste är att familjerna har barnpassning några timmar ett par dagar i veckan.

Få utbildning och bli certifierad barnvakt

Inför det första uppdraget som nanny så får man alltid en genomgång i pedagogik och vanliga situationer som kan uppkomma under passningen, med tips på saker man kan göra beroende på barnens ålder. Dessutom får du en genomgång i HLR för barn och lär dig att förebygga olyckor så att du och föräldrarna kan vara säkra på att du har koll på läget. Du blir en certifierad och utbildad barnvakt och får en bra referens inför framtiden.

Skicka in din ansökan och få möjlighet till extra förmåner

Om du har erfarenhet av att passa barn i åldrarna 0-6 år, är glad och intresserad av att jobba med barn, är minst 15 år och är intresserad av att jobba som barnvakt hos NannyPoppins skicka in din ansökan på deras hemsida nu. Även du under 15 år kan skicka in en ansökan och bli kontaktad när du fyller 15. Blir du anställd som nanny får du, utöver en trygg anställning, möjlighet att få gratis tillgång till läxhjälpsföretaget Allakandos onlineguider till nationella proven eller högskoleprovet.

Är du eller någon annan du känner intresserad av jobbet som nanny? Ansök eller tipsa dem om att ansöka på NannyPoppins hemsida idag!