Tjäna pengar på undersökningar online och investera i skäggprodukter

Content NO

Idag är det rätt smart att satsa på betalda undersökningar på nätet. Det för att kunna få lite extra pengar att lägga på olika saker. Du som är man med skägg, du kan använda dina intjänade pengar för att köpa olika skäggprodukter, som till exempelvis skäggolja. Det kan du hitta på https://www.mrbearfamily.com/se/products/skagg#skaggolja. En sådan olja är bra att ha, samt att du bör även satsa på skäggschampo, skäggbalsam och skäggvax.

Satsa på olja för skägget

Skäggolja är en bra produkt för ditt skägg! Den fungerar som en vårdande olja och den är bra för både skägget och din hud. Bland fördelarna med att använda denna olja är att den återfuktar, den håller svamp och bakterier borta samt att skägget luktar gott. Den är även bra för hudproblem, den mjukar upp skägget samt att den håller skägget i styr.

Få till ett snyggt skägg

Om det är så att du ska börja odla skägg, se då till att ha tålamod. Du bör låta det växa ut i 2-3 månader och sedan besöka en barberare för att få hjälp med att forma det. Tänk dock på att du redan under tiden det växer ut att vårda det. Håll det rent samt använd dig även av olika skäggprodukter.

Sedan när du fått hjälp med formen av skägget hos ett proffs, så se till att ansa det då och då, så att det håller denna form. Du bör vårda skägget genom att tvätta det med skäggschampo, 1-2 gånger per vecka. Använd dig då av ett schampo anpassat just för ditt skägg.

Investera även i en bra skäggkam och se till att kamma igenom det varje dag! Det hjälper till att hålla tovor borta samt att det fördelar de naturliga oljorna på bra sätt. Kamning och borstning gör även att du uppmuntrar tillväxten, tack vare ökad blodcirkulation.