Tjäna extra pengar - med extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

Senast uppdaterad: 17. oktober 2022

Jobba hemifrån och tjäna extra pengar

Är du intresserad av ett extrajobb hemifrån?

På SurveyBee arbetar vi med att hitta de bästa undersökningspanelerna så att du kan jobba och tjäna pengar hemifrån.

Genom att göra betalda undersökningar på nätet kan du arbeta hemifrån för att tjäna lite extra pengar. För oavsett vem du är, var du bor, eller vad du gör, kan du tjäna pengar hemifrån genom att göra undersökningar på internet. Oavsett om du söker extrajobb som student, om du är hemma och tar hand om dina barn, eller bara någon som vill jobba och tjäna lite extra pengar så är undersökningar på nätet en bra möjlighet för dig.

Det enda du behöver göra att att hålla ett öga på din e-post. Du får nämligen invitationer från undersökningssajter direkt till din e-post med länkar till enkäter som du är behörig till att göra. En undersökning tar vanligtvis 5-30 minuter att göra och består exempelvis av frågor om dina shoppingvanor. Genom att jobba extra hemifrån med undersökningar så kan du få betalt bara för att vara dig själv!

Att göra undersökningar är också ett viktigt extrajobb. Med dina åsikter kan du påverka företag och bidra med att dina och andra konsumenters behov blir uppfyllda. Du har möjligheten att göra undersökningar hemifrån eller var du än är. Allt du behöver för att jobba med undersökningar hemifrån är en internetuppkoppling och en dator eller annan mobil enhet. Så du kan ta det lugnt, ta någon kaffe på ditt favoritkafé och gör några undersökningar… eller varför inte passa på hemma framför TV:n när barnen sover?

Vilka färdigheter är bra att ha för att kunna arbeta hemifrån?

För att jobba extra hemifrån via SurveyBee krävs enbart att du har en internetanslutning. Det innebär dock inte att vem som helst kan arbeta hemifrån. Ska du arbeta hemifrån så krävs det nämligen något extra från dig som person. Generellt så är det några egenskaper som är viktigare än andra ifall du ska jobba hemifrån:

  • Ha en förmåga att organisera: Utöver att vara i kontroll över resten av ditt liv så måste du också kunna organisera ditt eget arbete. Du måste kunna bolla enkelt mellan de olika delarna i ditt jobb. Arbetar du med ett jobb hemifrån där det krävs att du följer deadlines så är det viktigt att du kan spendera din tid effektivt och inte försätta dig själv i stressiga situationer.

  • Ha självdisciplin: För att du ska kunna arbeta hemifrån är det viktigt att du har självdisciplin och kan hålla dig undan från distraktioner. Du ska istället kunna fokusera på att lägga din tid på dina arbetsuppgifter. På så sätt blir det ett extrajobb där du snabbt kan tjäna pengar.

  • Kunna behålla motivationen: Det viktigaste av allt är att du måste kunna behålla motivationen att arbeta hemifrån och få saker gjorda. Ju snabbare du slutför jobbet, desto snabbare tjänar du pengar!

  • Kunna hantera att vara ensam: Det är viktigt att inte isolera sig ifall du arbetar hemifrån, särskilt för dig som bor ensam. Ett sätt är att nätverka hemifrån genom internet och ha ett socialt liv på tider då du inte arbetar.

Toppaneler
FAQ
?

Via SurveyBee hittar du de bästa undersökningspanelerna online och väljer själv vilka du vill arbeta med - allt hemifrån! Du arbetar med att besvara formulär som företagen bakom sedan betalar dig för; antingen i pengar, presentkort eller poäng.

Företagen vill få reda på vad du tycker om deras produkter. Detta är värdefull information för företagen och även viktigt för att de ska kunna förbättra sina produkter. När du jobbar hemifrån tjänar du därför inte bara extra pengar, utan du bidrar även till att utveckla framtidens produkter.

?

Det är väldigt enkelt att extrajobba hemifrån med SurveyBee. Allt du behöver för att tjäna pengar är en internetuppkoppling och en mobil enhet så som en dator, mobil eller surfplatta.

Hemifrån genomför du betalda undersökningar och skickar in svaren. Du får därefter betalt i antingen pengar, poäng eller premier. På SurveyBee väljer du själv de undersökningsajter som du vill arbeta för. Via mejlutskick får du sedan de bästa och bäst betalda undersökningarna från de paneler du har intresserat dig för.

Du kan enkelt registrera ditt konto, varefter du kan börja genomföra undersökningarna och tjäna extra pengar. Det går snabbt och smidigt, och att arbeta hemifrån erbjuder dig den flexibilitet som många söker efter i ett extrajobb.

?

Hur mycket pengar du tjänar på ditt arbete hemifrån beror i slutändan till stor del på dig själv. Den tid du lägger ner på ditt arbete är en viktig faktor för att tjäna pengar hemifrån. Jobbar du mer så tjänar du i regel mer pengar. En undersökning brukar ta mellan 5 och 30 minuter. Betalningen för det arbete du utför under denna tid är oftast mellan 10 och 50 kronor. Ju mer erfarenhet du har av att arbeta med en samarbetspartner, desto mer får du i regel betalt. Summorna kan även variera mellan de olika undersökningspanelerna.

Arbetar du effektivt hemifrån och gillar att berätta för andra vad du tycker och tänker om olika produkter är SurveyBee troligen något för dig. Då kan du på ett bekvämt sätt tjäna extra pengar relativt snabbt, och utan att lämna hemmet!

De pengar du tjänar på att besvara undersökningarna går direkt in på ditt bank- eller PayPalkonto.

Våra samarbetsparnters erbjuder även andra typer av belöningar så som gåvokort och premier.

Premier, vinner du ofta via utlottningar. I regel har du större chans att vinna när du har deltagit i flera undersökningar. Såväl små som stora priser delas ut.

Gåvokort kan du tjäna ihop till genom att samla poäng. Olika undersökningar ger olika mycket poäng.

Våra samarbetspartners erbjuder ofta en kombination av olika belöningsmöjligheter när du genomför undersökningar hos dem.

?

Det är svårt att säga hur lång tid varje undersökning tar. Genomsnittet är 10-20 minuter, men det finns även mer avancerade undersökningar som kan ta upp till en 30 minuter och mindre avancerade som är snabbare som är kortare. Därför är undersökningar ett perfekt sätt att jobba och tjäna extra pengar medan du sitter på bussen, slappar framför tv:n eller väntar på något.

Du kan enkelt delta i undersökningar på datorn, mobilen eller din surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling - hitta undersökningar och börja redan idag med SurveyBee!

?

Pengarna som du fått från undersökningarna förs antingen över till ditt bankkonto eller till ett paypal-konto. Om du skulle få belöningar i form presentkort så får du det ofta till din mejl.

På SurveyBee arbetar vi enbart med legitima, seriösa undersökningsföretag. Därför kan du känna dig trygg när du lämnar ut information, och du kan vara säker på att du verkligen blir belönad för dina åsikter.

?

Ja, vem som helst kan hjälpa företag genom att göra betalda undersökningar hemifrån. Oavsett om du ska tjäna pengar som ungdom eller gammal. Det kan vara ett bra sätt för att du ska tjäna lite extra pengar, samtidigt som du gör en viktig insats. Det enda du behöver är en dator eller mobil och fungerande internet, sen är du redo att börja svara på frågor.

10 tips när du jobbar hemifrån

>Gör ett schema för dig själv och håll dig till detta. Fördelen med att jobba hemifrån är just att du själv bestämmer när du väljer att arbete. Faktum är dock att de flesta människor mår bra av att jobba på dagtid, och under samma tider varje dag.

Företag skapar mål för att utvecklas och hålla sig på rätt bana. Det kan du också göra för att öka dina chanser att lyckas med ditt extrajobb. Sätt upp tidsramar för när du ska jobba samt skriv ned långsiktiga och kortsiktiga mål. Fördelen med detta är att du kan utvärdera din egen insats och produktivitet. Då kan du också se vilka undersökningar som lönar sig bäst för att tjäna pengar hemifrån.

Bra rutiner är viktigt för att lyckas när du väljer att arbeta från hemmet. Många människor upplever dessutom att de är mer produktiva när de arbetar hemifrån jämfört med på kontor. För att lyckas med detta krävs så klart disciplin. Det är inte alltid lätt att hålla sig fokuserad om TV:n står på i bakgrunden eller mobilen plingar till vid varenda notifikation. Försök att minimera antalet distraherande moment så gott det går. Om du tycker om att lyssna på musik medan du jobbar, så försök att hålla volymen låg. Studier har visat att klassisk musik gör dig extra produktiv. Det kanske kan vara något även för dig?

Det är lätt att falla i bekvämlighetens fälla och stanna i pyjamas hela dagen när du ändå är hemma. Däremot kan en vanlig morgonrutin och kläder som passar ett kontor bli ett psykologiskt incitament för att uppnå en känsla av professionalitet, även om du inte träffar en enda människa på hela dagen. Dessutom blir det enklare att ta sig ut bland vänner eller på stan när arbetsdagen väl är slut!

Att jobba extra hemifrån kan verka väldigt informellt och avslappnat. För vissa människor kan detta påverka arbetsmoralen, och därmed deras disciplin. Till exempel kan det vara lockande att arbeta från sängen, liggandes på golvet eller i någon annan valfri ställning. Det blir enklare att komma in i ett arbetstänk om du har en plats hemma där du kan utföra ditt arbete. Se till att du har en bra arbetsyta och en bekväm stol, så går arbetet mycket enklare. Dessutom kommer din rygg att tacka dig - om inte nu - så om några år!

Det kan vara lite svårt att vara social när du spenderar största delen av dagarna hemma. Som tur är finns sociala medier, forum och andra plattformar där du kan hålla kontakt med familj, vänner och skapa nya bekantskaper. Även om du idag inte behöver hålla kontakten med alla, så kan det vara värdefullt att hålla kontakt med ditt nätverk inför framtiden.

Oavsett om du arbetar på kontor, eller extrajobbar hemifrån, är det viktigt att ta regelbundna raster. Flera studier har visat på hur väl planerade pauser kan öka produktiviteten. Med detta i åtanke, kom ihåg att det är skillnad på att ta en paus eller att slösa bort tiden på att göra annat. En bra riktlinje att följa är att ta 5 minuters paus varje timme.

Om du sitter mycket framför datorn kan det vara bra att komma ut och få distans till allt runt omkring. Dessutom motverkar det att dina ögon inte låser sitt fokus på ett specifikt avstånd. Det gör att du blir mindre trött i ögonen, och kan hålla dig fokuserad när du väl arbetar.

En god hälsa kan vara det viktigaste att behålla även när du väljer att jobba hemifrån. Stillasittande jobb kan på många sätt påverka din hälsa negativt, till exempel genom viktuppgång. Se till att du regelbundet rör på dig; ta promenader, träna eller skapa andra rutiner som gör att du kommer ut och är aktiv.

Likaså är det ibland svårt att äta bra när du sitter hemma och hela tiden har kylskåpet till hands. Det är lätt hänt att småäta hela dagen, istället för att ta en ordentlig lunchrast och laga ett riktigt mål mat. Givetvis är det lika viktigt att äta mellanmål, men det bör inte vara det enda du äter under dagen.

En god idé är att vid ett tillfälle laga en större mängd mat. Du kan välja din favoriträtt och laga tillräckligt för lunch under hela veckan. Uppvärmning i kastrull eller micron fungerar utmärkt, och samtidigt slipper du hacka lök varje dag.