Extrajobb för student hemifrån

Tjäna pengar direkt från din dator genom att göra betalda marknadsundersökningar.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Extrajobb för student hemifrån

Tjäna pengar direkt från din dator genom att göra betalda marknadsundersökningar.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Extrajobb för student hemifrån

Tjäna pengar och förena nytta med nöje

Surveybee erbjuder studenter extrajobb genom att tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar online. Istället för att gå till ett arbete efter en lång dag i skolan kan du extrajobba som student hemifrån, på ett kafé eller på någon annan plats du känner dig bekväm.

Som student är det inte alltid lätt att få ihop pengarna till både räkningar och nöje. Ett studentjobb kan vara lösningen på din ekonomi. Genom Surveybee kan du få extrajobb som student, oavsett om du studerar i Göteborg, Stockholm, Lund, Uppsala eller någon annan stad i Sverige! Surveybees partners är verksamma i hela landet. Tjäna pengar genom att delta i betalda undersökningar och få på så sätt ihop din ekonomi vid månadsslutet.

Betalda undersökningar kan göra att du tillslut kan köpa klockan du sparat till, eller kanske resan du väntat på under en tid nu. Du får en extra inkomst som kan vara väl till hands under studietiden. Du behöver heller inte stressa utan kan i lugn och ro tjäna pengar hemifrån, så vad väntar du på?

Registrera dig nu och skaffa dig ett studentjobb!

Svårt att hitta ett studentjobb?

Jobba hemifrån via datorn!

Studentjobb ska vara ett sätt att tjäna lite extra pengar på, så att du kan använda dina pengar till nöje, och inte bara till att betala räkningar och andra obligatoriska utgifter. Så istället för att söka extrajobb som student kan du nu börja tjäna pengar direkt! Du kan börja jobba hemifrån via internet utan att söka extrajobb.

Många deltidsjobb för studenter kan innebära bland annat stress och förseningar till jobbet, eller försenade deadlines i skolan. Att ta sig till och från jobbet oavsett väder är också en del som kan vara jobbig. Genom att jobba hemifrån via datorn slipper du all stress och du behöver inte bry dig det minsta om vädret.

Genom att alla undersökningar finns tillgängliga här på Surveybee kan du enkelt hitta de du anser passa dig bäst. Allt du behöver är din dator, och internetuppkoppling för att extrajobba hemifrån kvällstid eller någon annan tid på dygnet. Det är enkelt att tjäna pengar hemifrån!

Hjälp företagen att utveckla sina produkter

Om du har svårt att hitta ett studentjobb, eller om du helt enkelt bara vill komma hem efter en lång dag i skolan, är detta ett perfekt alternativ. Du behöver inte vakna tidigt på morgonen och ta dig till jobbet, utan du kan enkelt bara arbeta från din dator, din surfplatta eller din mobil.

Hur fungerar betalda undersökningar?

Undersökningarna tar generellt sett mellan 5 och 30 minuter och innehåller till exempel frågor om dina åsikter, matvanor eller shoppingvanor. Det finns mängder med undersökningar och du väljer själv vilka du vill delta i. Ta en titt i inkorgen på din e-post då och då för det är där du får inbjudningarna till undersökningarna.

Detta studentjobb innebär inte bara en extra inkomst för dig som student, du hjälper även företagen att utveckla deras produkter för framtiden. Du kan alltså påverka hur ditt favoritklädmärke eller din favoritproducent av mat skapar sina produkter. Du har ett perfekt läge att uttrycka dina åsikter, för en god sak!

Hitta de undersökningar som betalar dig bäst och börja tjäna pengar redan idag. Delta i undersökningarna när du har tid under dagen, utan att förstöra de andra planerna du har. Det enda är att du får mer pengar att röra dig med, du får fler möjligheter att göra saker du vill göra och du får mindre ångest över hur du ska klara av att köpa mat i slutet av månaden.

Registrera dig redan idag och gör det bekvämt för dig samtidigt som du tjänar pengar!