Extrajobb student - Jobba hemifrån med betalda undersökningar

Tjäna pengar direkt från din dator genom att göra betalda marknadsundersökningar.

Senast uppdaterad: 17. oktober 2022

Extrajobb för student hemifrån

Tjäna pengar och förena nytta med nöje

Surveybee erbjuder studenter extrajobb genom att tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar online. Istället för att gå till ett arbete efter en lång dag i skolan kan du extrajobba som student hemifrån, på ett kafé eller på någon annan plats du känner dig bekväm.

Som student är det inte alltid lätt att få ihop pengarna till både räkningar och nöje. Ett studentjobb kan vara lösningen på din ekonomi. Genom Surveybee kan du få extrajobb som student, oavsett om du studerar i Göteborg, Stockholm, Lund, Uppsala eller någon annan stad i Sverige! Surveybees partners är verksamma i hela landet. Tjäna pengar online genom att delta i betalda undersökningar och få på så sätt ihop din ekonomi vid månadsslutet.

Betalda undersökningar kan göra att du tillslut kan köpa klockan du sparat till, eller kanske resan du väntat på under en tid nu. Du får en extra inkomst som kan vara väl till hands under studietiden. Du behöver heller inte stressa utan kan i lugn och ro tjäna pengar hemifrån, så vad väntar du på?

Registrera dig nu och skaffa dig ett studentjobb!

Svårt att hitta ett studentjobb?

Jobba hemifrån via datorn!

Studentjobb ska vara ett sätt att tjäna lite extra pengar på, så att du kan använda dina pengar till nöje, och inte bara till att betala räkningar och andra obligatoriska utgifter. Så istället för att söka extrajobb som student kan du nu börja tjäna pengar direkt! Du kan börja jobba hemifrån via internet utan att söka extrajobb.

Många deltidsjobb för studenter kan innebära bland annat stress och förseningar till jobbet, eller försenade deadlines i skolan. Att ta sig till och från jobbet oavsett väder är också en del som kan vara jobbig. Genom att jobba hemifrån via datorn slipper du all stress och du behöver inte bry dig det minsta om vädret.

Genom att alla undersökningar finns tillgängliga här på Surveybee kan du enkelt hitta de du anser passa dig bäst. Allt du behöver är din dator, och internetuppkoppling för att extrajobba hemifrån kvällstid eller någon annan tid på dygnet. Det är enkelt att tjäna pengar hemifrån!

Hjälp företagen att utveckla sina produkter

Om du har svårt att hitta ett studentjobb, eller om du helt enkelt bara vill komma hem efter en lång dag i skolan, är detta ett perfekt alternativ. Du behöver inte vakna tidigt på morgonen och ta dig till jobbet, utan du kan enkelt bara arbeta från din dator, din surfplatta eller din mobil.

Hur fungerar betalda undersökningar?

Undersökningarna tar generellt sett mellan 5 och 30 minuter och innehåller till exempel frågor om dina åsikter, matvanor eller shoppingvanor. Det finns mängder med undersökningar och du väljer själv vilka du vill delta i. Ta en titt i inkorgen på din e-post då och då för det är där du får inbjudningarna till undersökningarna.

Detta studentjobb innebär inte bara en extra inkomst för dig som student, du hjälper även företagen att utveckla deras produkter för framtiden. Du kan alltså påverka hur ditt favoritklädmärke eller din favoritproducent av mat skapar sina produkter. Du har ett perfekt läge att uttrycka dina åsikter, för en god sak!

Hitta de undersökningar som betalar dig bäst och börja tjäna pengar redan idag. Delta i undersökningarna när du har tid under dagen, utan att förstöra de andra planerna du har. Det enda är att du får mer pengar att röra dig med, du får fler möjligheter att göra saker du vill göra och du får mindre ångest över hur du ska klara av att köpa mat i slutet av månaden.

Registrera dig redan idag och gör det bekvämt för dig samtidigt som du tjänar pengar!

Toppaneler
FAQ
?

Via SurveyBee hittar du de bästa undersökningspanelerna online och väljer själv vilka du vill arbeta med - allt hemifrån! Du arbetar med att besvara formulär som företagen bakom sedan betalar dig för; antingen i pengar, presentkort eller poäng.

Företagen vill få reda på vad du tycker om deras produkter. Detta är värdefull information för företagen och även viktigt för att de ska kunna förbättra sina produkter. När du jobbar hemifrån tjänar du därför inte bara extra pengar, utan du bidrar även till att utveckla framtidens produkter.

?

Det är väldigt enkelt att extrajobba hemifrån med SurveyBee. Allt du behöver för att tjäna pengar är en internetuppkoppling och en mobil enhet så som en dator, mobil eller surfplatta.

Hemifrån genomför du betalda undersökningar och skickar in svaren. Du får därefter betalt i antingen pengar, poäng eller premier. På SurveyBee väljer du själv de undersökningsajter som du vill arbeta för. Via mejlutskick får du sedan de bästa och bäst betalda undersökningarna från de paneler du har intresserat dig för.

Du kan enkelt registrera ditt konto, varefter du kan börja genomföra undersökningarna och tjäna extra pengar. Det går snabbt och smidigt, och att arbeta hemifrån erbjuder dig den flexibilitet som många söker efter i ett extrajobb.

?

Hur mycket pengar du tjänar på ditt arbete hemifrån beror i slutändan till stor del på dig själv. Den tid du lägger ner på ditt arbete är en viktig faktor för att tjäna pengar hemifrån. Jobbar du mer så tjänar du i regel mer pengar. En undersökning brukar ta mellan 5 och 30 minuter. Betalningen för det arbete du utför under denna tid är oftast mellan 10 och 50 kronor. Ju mer erfarenhet du har av att arbeta med en samarbetspartner, desto mer får du i regel betalt. Summorna kan även variera mellan de olika undersökningspanelerna.

Arbetar du effektivt hemifrån och gillar att berätta för andra vad du tycker och tänker om olika produkter är SurveyBee troligen något för dig. Då kan du på ett bekvämt sätt tjäna extra pengar relativt snabbt, och utan att lämna hemmet!

De pengar du tjänar på att besvara undersökningarna går direkt in på ditt bank- eller PayPalkonto.

Våra samarbetsparnters erbjuder även andra typer av belöningar så som gåvokort och premier.

Premier, vinner du ofta via utlottningar. I regel har du större chans att vinna när du har deltagit i flera undersökningar. Såväl små som stora priser delas ut.

Gåvokort kan du tjäna ihop till genom att samla poäng. Olika undersökningar ger olika mycket poäng.

Våra samarbetspartners erbjuder ofta en kombination av olika belöningsmöjligheter när du genomför undersökningar hos dem.

?

Det är svårt att säga hur lång tid varje undersökning tar. Genomsnittet är 10-20 minuter, men det finns även mer avancerade undersökningar som kan ta upp till en 30 minuter och mindre avancerade som är snabbare som är kortare. Därför är undersökningar ett perfekt sätt att jobba och tjäna extra pengar medan du sitter på bussen, slappar framför tv:n eller väntar på något.

Du kan enkelt delta i undersökningar på datorn, mobilen eller din surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling - hitta undersökningar och börja redan idag med SurveyBee!

?

Pengarna som du fått från undersökningarna förs antingen över till ditt bankkonto eller till ett paypal-konto. Om du skulle få belöningar i form presentkort så får du det ofta till din mejl.

På SurveyBee arbetar vi enbart med legitima, seriösa undersökningsföretag. Därför kan du känna dig trygg när du lämnar ut information, och du kan vara säker på att du verkligen blir belönad för dina åsikter.

?

Ja, vem som helst kan hjälpa företag genom att göra betalda undersökningar hemifrån. Oavsett om du ska tjäna pengar som ungdom eller gammal. Det kan vara ett bra sätt för att du ska tjäna lite extra pengar, samtidigt som du gör en viktig insats. Det enda du behöver är en dator eller mobil och fungerande internet, sen är du redo att börja svara på frågor.