Jobb för unga - Tjäna pengar som ungdom med betalda undersökningar

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Senast uppdaterad: 17. oktober 2022

Jobb för unga

Tjäna pengar med extrajobb som ungdom - snabbt och enkelt!

Dagens utbud på jobb för unga är stort, men annonserna ser ofta ut såhär: Vi söker dig unga arbetare! Du ska vara nyutexaminerad från en bra skola och ha fem års erfarenhet inom branschen… Känner du igen detta? Att hitta ett jobb där kraven inte är ologiskt höga är svårt MEN inte omöjligt! Det finns många jobbmöjligheter som inte kräver långa listor av erfarenheter för ungdomar, vilka är i behov av lite extra pengar.

Erfarenheter och långa utbildningar är inte nödvändiga för att hitta ett jobb som ger lite extra pengar på kontot. Hos SurveyBee kan du till exempel enkelt tjäna lite extra pengar genom att jobba som produkttestare och fylla i betalda undersökningar. Det enda som behövs är att du delar med dig av din åsikt för att hjälpa företag utveckla sina produkter, enkelt va?

Registrera dig via formuläret ovan och börja tjäna pengar!

Unga som söker jobb - delta i betalda undersökningar!

Tjäna extra pengar genom att delta i undersökningar, riktade mot ungdomar

Så fungerar SurveyBee

Det finns alltid företag som söker ungas synpunkter på både produkter och tjänster. Gå med i SurveyBee och tjäna lite extra pengar genom att fylla i betalda undersökningar. Registrera dig med hjälp av formuläret ovan. När du bekräftat din registrering är det bara att fylla i undersökningar och tjäna pengar hemifrån.

Som medlem kan du delta i flera undersökningar som är riktade till dig och din målgrupp. Därefter blir du erbjuden att fylla i undersökningar på olika produkter och tjänster och allt du behöver göra är att ge din ärliga åsikt.

Efter att du har fyllt i undersökningen har du gjort ditt jobb och blir då belönad med antingen pengar eller presentkort. Vill du tjäna mer så väljer du bara att fylla i fler undersökningar är du nöjd för stunden kan du ta en paus och njuta av pengarna du förtjänat!

 

Varför är SurveyBee ett passande jobb för ungdomar?

Som ungdom så kan det vara bra att ha ett jobb som man kan jobba med var, hur och när man vill. Går du till exempel i skolan om dagarna så behöver du ett jobb som du kan sköta på kvällen. Att jobba hemifrån är tacksamt eftersom du jobbar bekvämt från soffan eller sängen. Med SurveyBee blir allt detta möjligt eftersom du sköter jobbet hemifrån och passar perfekt för dig som behöver tjäna extra pengar som student eller ungdom.

Att fylla i betalda undersökningar kräver inga tidigare erfarenheter eller utbildning. Allt som behövs är att du är intresserad av att dela med dig av din åsikt kring produkter och tjänster. Du gör det även på egna villkor, och helt gratis! Vill du inte vara med i en undersökning så låter du bli och det kostar dig ingenting. Inget att förlora och allt att vinna!

Välkommen med i SurveyBee, vi ser fram emot att få jobba med dig!

Toppaneler