Extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar

Surveybees praktiska guide för att jobba hemifrån

När du har tagit beslutet att starta upp något eget hemifrån och vill därför jobba hemifrån kan det vara svårt att hitta motivationen. Hemmet innehåller så många distraherande element och vi på Surveybee bestämde oss för att skapa den här praktiska guiden i hur du kan göra ditt hem till en arbetsplats där kreativiteten flödar och ditt välbefinnande ökar.

Överblick över huset

Vi börjar här på överblicken över huset där du kan navigera genom att klicka på de röda plupparna. När du klickar på en utav rummen kommer du att navigera till det valda rummet och du kan läsa tipsen i varje rum genom att hålla muspekaren över de svarta plupparna.

Ditt eget hem kan som sagt innehålla många distraherande faktorer, speciellt om du jobbar online hemifrån via nätet kan detta vara ett problem. Du vet säkert hur det är, kanske tar du lite väl många pauser mellan dina arbetsuppgifter och letar upp någon låt på Youtube eller liknande.

Oftast spenderar du längre tid än planerat på dessa småsysslor mellan jobbet och detta kan göra dig ofokuserad på dina arbetsuppgifter. Kanske blir du hungrig och spenderar lite väl mycket tid på din lunch, eller kanske frestar soffan med sina sköna kuddar och du byter position till vardagsrummet där du blir trött och halvsover istället för att jobba.

Känner du igen dig i dessa situationer? Då är den här guiden något för dig. Vi på Surveybee anser att alla dessa distraherande moment även kan vara nyttiga för dig. Det gäller bara att finna den där balansen mellan jobb och fritid så kan faktiskt ditt vardagsrum och de andra rummen stärka din motivation.

Det blir allt vanligare att man jobbar hemifrån, det är inte bara studenter eftersom i många branscher lämpar det sig väl att frilansa istället vilket kan vara ett hälsosamt alternativ framför att gå till det där kontoret som inte inspirerar dig alls. Oavsett din situation kan den här guiden vara bra för alla. Här ger vi tips på hur du kan organisera och planera för ditt arbete hemifrån så hälsosamt och effektivt som möjligt.

Guiden är en interaktiv infografik designad av oss på Surveybee och låter dig navigera genom alla hemmets rum, i det här fallet har vi designat fem olika rum. För varje rum har vi också skrivit ner lite historisk fakta som kan vara bra att veta om varje rum.