Extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

  • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
  • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
  • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
  • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
  • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
  • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!

Surveybees praktiska guide för att jobba hemifrån

När du har tagit beslutet att starta upp något eget hemifrån och vill därför jobba hemifrån kan det vara svårt att hitta motivationen. Hemmet innehåller så många distraherande element och vi på Surveybee bestämde oss för att skapa den här praktiska guiden i hur du kan göra ditt hem till en arbetsplats där kreativiteten flödar och ditt välbefinnande ökar.

Överblick över huset

Vi börjar här på överblicken över huset där du kan navigera genom att klicka på de röda plupparna. När du klickar på en utav rummen kommer du att navigera till det valda rummet och du kan läsa tipsen i varje rum genom att hålla muspekaren över de svarta plupparna.

Ditt eget hem kan som sagt innehålla många distraherande faktorer, speciellt om du jobbar online hemifrån via nätet kan detta vara ett problem. Du vet säkert hur det är, kanske tar du lite väl många pauser mellan dina arbetsuppgifter och letar upp någon låt på Youtube eller liknande.

Oftast spenderar du längre tid än planerat på dessa småsysslor mellan jobbet och detta kan göra dig ofokuserad på dina arbetsuppgifter. Kanske blir du hungrig och spenderar lite väl mycket tid på din lunch, eller kanske frestar soffan med sina sköna kuddar och du byter position till vardagsrummet där du blir trött och halvsover istället för att jobba.

Känner du igen dig i dessa situationer? Då är den här guiden något för dig. Vi på Surveybee anser att alla dessa distraherande moment även kan vara nyttiga för dig. Det gäller bara att finna den där balansen mellan jobb och fritid så kan faktiskt ditt vardagsrum och de andra rummen stärka din motivation.

Det blir allt vanligare att man jobbar hemifrån, det är inte bara studenter eftersom i många branscher lämpar det sig väl att frilansa istället vilket kan vara ett hälsosamt alternativ framför att gå till det där kontoret som inte inspirerar dig alls. Oavsett din situation kan den här guiden vara bra för alla. Här ger vi tips på hur du kan organisera och planera för ditt arbete hemifrån så hälsosamt och effektivt som möjligt.

Guiden är en interaktiv infografik designad av oss på Surveybee och låter dig navigera genom alla hemmets rum, i det här fallet har vi designat fem olika rum. För varje rum har vi också skrivit ner lite historisk fakta som kan vara bra att veta om varje rum.

FAQ
?

Via SurveyBee hittar du de bästa undersökningspanelerna online och väljer själv vilka du vill arbeta med - allt hemifrån! Du arbetar med att besvara formulär som företagen bakom sedan betalar dig för; antingen i pengar, presentkort eller poäng.

Företagen vill få reda på vad du tycker om deras produkter. Detta är värdefull information för företagen och även viktigt för att de ska kunna förbättra sina produkter. När du jobbar hemifrån tjänar du därför inte bara extra pengar, utan du bidrar även till att utveckla framtidens produkter.

?

Det är väldigt enkelt att extrajobba hemifrån med SurveyBee. Allt du behöver för att tjäna pengar är en internetuppkoppling och en mobil enhet så som en dator, mobil eller surfplatta.

Hemifrån genomför du betalda undersökningar och skickar in svaren. Du får därefter betalt i antingen pengar, poäng eller premier. På SurveyBee väljer du själv de undersökningsajter som du vill arbeta för. Via mejlutskick får du sedan de bästa och bäst betalda undersökningarna från de paneler du har intresserat dig för.

Du kan enkelt registrera ditt konto, varefter du kan börja genomföra undersökningarna och tjäna extra pengar. Det går snabbt och smidigt, och att arbeta hemifrån erbjuder dig den flexibilitet som många söker efter i ett extrajobb.

?

Hur mycket pengar du tjänar på ditt arbete hemifrån beror i slutändan till stor del på dig själv. Den tid du lägger ner på ditt arbete är en viktig faktor för att tjäna pengar hemifrån. Jobbar du mer så tjänar du i regel mer pengar. En undersökning brukar ta mellan 5 och 30 minuter. Betalningen för det arbete du utför under denna tid är oftast mellan 10 och 50 kronor. Ju mer erfarenhet du har av att arbeta med en samarbetspartner, desto mer får du i regel betalt. Summorna kan även variera mellan de olika undersökningspanelerna.

Arbetar du effektivt hemifrån och gillar att berätta för andra vad du tycker och tänker om olika produkter är SurveyBee troligen något för dig. Då kan du på ett bekvämt sätt tjäna extra pengar relativt snabbt, och utan att lämna hemmet!

De pengar du tjänar på att besvara undersökningarna går direkt in på ditt bank- eller PayPalkonto.

Våra samarbetsparnters erbjuder även andra typer av belöningar så som gåvokort och premier.

Premier, vinner du ofta via utlottningar. I regel har du större chans att vinna när du har deltagit i flera undersökningar. Såväl små som stora priser delas ut.

Gåvokort kan du tjäna ihop till genom att samla poäng. Olika undersökningar ger olika mycket poäng.

Våra samarbetspartners erbjuder ofta en kombination av olika belöningsmöjligheter när du genomför undersökningar hos dem.

?

Det är svårt att säga hur lång tid varje undersökning tar. Genomsnittet är 10-20 minuter, men det finns även mer avancerade undersökningar som kan ta upp till en 30 minuter och mindre avancerade som är snabbare som är kortare. Därför är undersökningar ett perfekt sätt att jobba och tjäna extra pengar medan du sitter på bussen, slappar framför tv:n eller väntar på något.

Du kan enkelt delta i undersökningar på datorn, mobilen eller din surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling - hitta undersökningar och börja redan idag med SurveyBee!

?

Pengarna som du fått från undersökningarna förs antingen över till ditt bankkonto eller till ett paypal-konto. Om du skulle få belöningar i form presentkort så får du det ofta till din mejl.

På SurveyBee arbetar vi enbart med legitima, seriösa undersökningsföretag. Därför kan du känna dig trygg när du lämnar ut information, och du kan vara säker på att du verkligen blir belönad för dina åsikter.

?

Ja, vem som helst kan hjälpa företag genom att göra betalda undersökningar hemifrån. Oavsett om du ska tjäna pengar som ungdom eller gammal. Det kan vara ett bra sätt för att du ska tjäna lite extra pengar, samtidigt som du gör en viktig insats. Det enda du behöver är en dator eller mobil och fungerande internet, sen är du redo att börja svara på frågor.

Team SurveyBee

SurveyBees VD Mark Thorsen
Mark Thorsen CEO
SurveyBees Online Marketing & Sales Executive Noelia Garcia
Noelia Garcia Online Marketing & Sales Executive
SurveyBees Head of IT Kasper Nielsen
Kasper Nielsen Head of IT
SurveyBees Software Developer Kaser Henningsen
Kasper Henningsen Software Developer
SurveyBees Content Coordinator Aris Vourvoulias
Aris Vourvoulias Content Coordinator
SurveyBees Communication Manager Denise Joy
Denise Joy Communication Manager
SurveyBees Content Coordinator Timmy Biedron
Timmy Biedron Content Coordinator
SurveyBees Content Coordinator Mattias Hallén
Mattias Hallén Content Coordinator