Extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Extrajobb hemifrån

Tjäna pengar hemifrån genom att göra betalda undersökningar. Det är både snabbt och enkelt!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Surveybees praktiska guide för att jobba hemifrån

När du har tagit beslutet att starta upp något eget hemifrån och vill därför jobba hemifrån kan det vara svårt att hitta motivationen. Hemmet innehåller så många distraherande element och vi på Surveybee bestämde oss för att skapa den här praktiska guiden i hur du kan göra ditt hem till en arbetsplats där kreativiteten flödar och ditt välbefinnande ökar.

Överblick över huset

Vi börjar här på överblicken över huset där du kan navigera genom att klicka på de röda plupparna. När du klickar på en utav rummen kommer du att navigera till det valda rummet och du kan läsa tipsen i varje rum genom att hålla muspekaren över de svarta plupparna.

Ditt eget hem kan som sagt innehålla många distraherande faktorer, speciellt om du jobbar online hemifrån via nätet kan detta vara ett problem. Du vet säkert hur det är, kanske tar du lite väl många pauser mellan dina arbetsuppgifter och letar upp någon låt på Youtube eller liknande.

Oftast spenderar du längre tid än planerat på dessa småsysslor mellan jobbet och detta kan göra dig ofokuserad på dina arbetsuppgifter. Kanske blir du hungrig och spenderar lite väl mycket tid på din lunch, eller kanske frestar soffan med sina sköna kuddar och du byter position till vardagsrummet där du blir trött och halvsover istället för att jobba.

Känner du igen dig i dessa situationer? Då är den här guiden något för dig. Vi på Surveybee anser att alla dessa distraherande moment även kan vara nyttiga för dig. Det gäller bara att finna den där balansen mellan jobb och fritid så kan faktiskt ditt vardagsrum och de andra rummen stärka din motivation.

Det blir allt vanligare att man jobbar hemifrån, det är inte bara studenter eftersom i många branscher lämpar det sig väl att frilansa istället vilket kan vara ett hälsosamt alternativ framför att gå till det där kontoret som inte inspirerar dig alls. Oavsett din situation kan den här guiden vara bra för alla. Här ger vi tips på hur du kan organisera och planera för ditt arbete hemifrån så hälsosamt och effektivt som möjligt.

Guiden är en interaktiv infografik designad av oss på Surveybee och låter dig navigera genom alla hemmets rum, i det här fallet har vi designat fem olika rum. För varje rum har vi också skrivit ner lite historisk fakta som kan vara bra att veta om varje rum.

Toppaneler
 • M3 Panel

  M3 Panel

  Gå med i M3 Panel och tjäna poäng för läckra gåvor! När du är medlem i M3 Panel får du frågeformulär som du kan fylla i på smartphone, surfplatta eller dator.

 • Toluna

  Toluna

  Häng på Tolunas genemskap med 9 000 0000 internationella medlemmar. Delta i undersökningar, diskussioner eller testa dina favoritprodukter! Detta och mycket mer finns några klick bort, och dessutom blir du betald för besväret.

 • i-Say

  i-Say

  Få tillgång till mer än betalda undersökningar. På i-Say kan du prata med andra medlemmar, rösta fram dina favoritundersökningar och skapa dina egna omröstningar. Självklart blir du belönad för din åsikt!

 • ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget är en del av SSI som verkar i över 100 länder. Du samlar poäng som du sedan kan omvandla till pengar via PayPal eller presentkort på iTunes eller andra butiker i ÅsiktsTorgets webbutik.

 • GfK Consumer Scan

  GfK Consumer Scan

 • Global Test Market

  Global Test Market

  Bli medlem hos marknadsledaren bland betalda onlineundersökningar. Bara under 2014 belönades deras medlemmar med totalt 360 miljoner kronor!

FAQ
?

Via SurveyBee hittar du de bästa undersökningspanelerna online och väljer själv vilka du vill arbeta med - allt hemifrån! Du arbetar med att besvara formulär som företagen bakom sedan betalar dig för; antingen i pengar, presentkort eller poäng.

Företagen vill få reda på vad du tycker om deras produkter. Detta är värdefull information för företagen och även viktigt för att de ska kunna förbättra sina produkter. När du jobbar hemifrån tjänar du därför inte bara extra pengar, utan du bidrar även till att utveckla framtidens produkter.

?

Det är väldigt enkelt att extrajobba hemifrån med SurveyBee. Allt du behöver för att tjäna pengar är en internetuppkoppling och en mobil enhet så som en dator, mobil eller surfplatta.

Hemifrån genomför du betalda undersökningar och skickar in svaren. Du får därefter betalt i antingen pengar, poäng eller premier. På SurveyBee väljer du själv de undersökningsajter som du vill arbeta för. Via mejlutskick får du sedan de bästa och bäst betalda undersökningarna från de paneler du har intresserat dig för.

Du kan enkelt registrera ditt konto, varefter du kan börja genomföra undersökningarna och tjäna extra pengar. Det går snabbt och smidigt, och att arbeta hemifrån erbjuder dig den flexibilitet som många söker efter i ett extrajobb.

?

Hur mycket pengar du tjänar på ditt arbete hemifrån beror i slutändan till stor del på dig själv. Den tid du lägger ner på ditt arbete är en viktig faktor för att tjäna pengar hemifrån. Jobbar du mer så tjänar du i regel mer pengar. En undersökning brukar ta mellan 5 och 30 minuter. Betalningen för det arbete du utför under denna tid är oftast mellan 10 och 50 kronor. Ju mer erfarenhet du har av att arbeta med en samarbetspartner, desto mer får du i regel betalt. Summorna kan även variera mellan de olika undersökningspanelerna.

Arbetar du effektivt hemifrån och gillar att berätta för andra vad du tycker och tänker om olika produkter är SurveyBee troligen något för dig. Då kan du på ett bekvämt sätt tjäna extra pengar relativt snabbt, och utan att lämna hemmet!

De pengar du tjänar på att besvara undersökningarna går direkt in på ditt bank- eller PayPalkonto.

Våra samarbetsparnters erbjuder även andra typer av belöningar så som gåvokort och premier.

Premier, vinner du ofta via utlottningar. I regel har du större chans att vinna när du har deltagit i flera undersökningar. Såväl små som stora priser delas ut.

Gåvokort kan du tjäna ihop till genom att samla poäng. Olika undersökningar ger olika mycket poäng.

Våra samarbetspartners erbjuder ofta en kombination av olika belöningsmöjligheter när du genomför undersökningar hos dem.

?

Det är svårt att säga hur lång tid varje undersökning tar. Genomsnittet är 10-20 minuter, men det finns även mer avancerade undersökningar som kan ta upp till en 30 minuter och mindre avancerade som är snabbare som är kortare. Därför är undersökningar ett perfekt sätt att jobba och tjäna extra pengar medan du sitter på bussen, slappar framför tv:n eller väntar på något.

Du kan enkelt delta i undersökningar på datorn, mobilen eller din surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling - hitta undersökningar och börja redan idag med SurveyBee!

?

Pengarna som du fått från undersökningarna förs antingen över till ditt bankkonto eller till ett paypal-konto. Om du skulle få belöningar i form presentkort så får du det ofta till din mejl.

På SurveyBee arbetar vi enbart med legitima, seriösa undersökningsföretag. Därför kan du känna dig trygg när du lämnar ut information, och du kan vara säker på att du verkligen blir belönad för dina åsikter.

?

Ja, vem som helst kan hjälpa företag genom att göra betalda undersökningar hemifrån. Det kan vara ett bra sätt för att du ska tjäna lite extra pengar, samtidigt som du gör en viktig insats. Det enda du behöver är en dator eller mobil och fungerande internet, sen är du redo att börja svara på frågor.

Team SurveyBee

Mark Thorsen CEO
Noelia Garcia Online Marketing & Sales Executive
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Content Coordinator
Denise Joy Communication Manager