Jobb för unga - Tjäna pengar som ungdom med betalda undersökningar

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Jobb för unga - Tjäna pengar som ungdom med betalda undersökningar

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Jobb för unga

Tjäna pengar med extrajobb som ungdom - snabbt och enkelt!

Dagens utbud på jobb för unga är stort, men annonserna ser ofta ut såhär: Vi söker dig unga arbetare! Du ska vara nyutexaminerad från en bra skola och ha fem års erfarenhet inom branschen… Känner du igen detta? Att hitta ett jobb där kraven inte är ologiskt höga är svårt MEN inte omöjligt! Det finns många jobbmöjligheter som inte kräver långa listor av erfarenheter för ungdomar, vilka är i behov av lite extra pengar.

Erfarenheter och långa utbildningar är inte nödvändiga för att hitta ett jobb som ger lite extra pengar på kontot. Hos SurveyBee kan du till exempel enkelt tjäna lite extra pengar genom att jobba som produkttestare och fylla i betalda undersökningar. Det enda som behövs är att du delar med dig av din åsikt för att hjälpa företag utveckla sina produkter, enkelt va?

Registrera dig via formuläret ovan och börja tjäna pengar!

Unga som söker jobb - delta i betalda undersökningar!

Tjäna extra pengar genom att delta i undersökningar, riktade mot ungdomar

Så fungerar SurveyBee

Det finns alltid företag som söker ungas synpunkter på både produkter och tjänster. Gå med i SurveyBee och tjäna lite extra pengar genom att fylla i betalda undersökningar. Registrera dig med hjälp av formuläret ovan. När du bekräftat din registrering är det bara att fylla i undersökningar och tjäna pengar hemifrån.

Som medlem kan du delta i flera undersökningar som är riktade till dig och din målgrupp. Därefter blir du erbjuden att fylla i undersökningar på olika produkter och tjänster och allt du behöver göra är att ge din ärliga åsikt.

Efter att du har fyllt i undersökningen har du gjort ditt jobb och blir då belönad med antingen pengar eller presentkort. Vill du tjäna mer så väljer du bara att fylla i fler undersökningar är du nöjd för stunden kan du ta en paus och njuta av pengarna du förtjänat!

Varför är SurveyBee ett passande jobb för ungdomar?

Som ungdom så kan det vara bra att ha ett jobb som man kan jobba med var, hur och när man vill. Går du till exempel i skolan om dagarna så behöver du ett jobb som du kan sköta på kvällen. Att jobba hemifrån är tacksamt eftersom du jobbar bekvämt från soffan eller sängen. Med SurveyBee blir allt detta möjligt eftersom du sköter jobbet hemifrån och precis när du vill.

Att fylla i betalda undersökningar kräver inga tidigare erfarenheter eller utbildning. Allt som behövs är att du är intresserad av att dela med dig av din åsikt kring produkter och tjänster. Du gör det även på egna villkor, och helt gratis! Vill du inte vara med i en undersökning så låter du bli och det kostar dig ingenting. Inget att förlora och allt att vinna!

Välkommen med i SurveyBee, vi ser fram emot att få jobba med dig!

Toppaneler
 • M3 Panel

  M3 Panel

  Gå med i M3 Panel och tjäna poäng för läckra gåvor! När du är medlem i M3 Panel får du frågeformulär som du kan fylla i på smartphone, surfplatta eller dator.

 • Toluna

  Toluna

  Häng på Tolunas genemskap med 9 000 0000 internationella medlemmar. Delta i undersökningar, diskussioner eller testa dina favoritprodukter! Detta och mycket mer finns några klick bort, och dessutom blir du betald för besväret.

 • i-Say

  i-Say

  Få tillgång till mer än betalda undersökningar. På i-Say kan du prata med andra medlemmar, rösta fram dina favoritundersökningar och skapa dina egna omröstningar. Självklart blir du belönad för din åsikt!

 • ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget är en del av SSI som verkar i över 100 länder. Du samlar poäng som du sedan kan omvandla till pengar via PayPal eller presentkort på iTunes eller andra butiker i ÅsiktsTorgets webbutik.

 • GfK Consumer Scan

  GfK Consumer Scan

 • Global Test Market

  Global Test Market

  Bli medlem hos marknadsledaren bland betalda onlineundersökningar. Bara under 2014 belönades deras medlemmar med totalt 360 miljoner kronor!

Team SurveyBee

Mark Thorsen CEO
Noelia Garcia Online Marketing & Sales Executive
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Content Coordinator
Denise Joy Communication Manager