Testa produkter - Tjäna pengar genom att testa dina favoritprodukter

Njut av exklusiva produkter, betygsätt dem och få betalt! Tjäna upp till 150 kr per undersökning!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Testa produkter - Tjäna pengar genom att testa dina favoritprodukter

Njut av exklusiva produkter, betygsätt dem och få betalt! Tjäna upp till 150 kr per undersökning!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Testa produkter

Tjäna extra pengar genom produkttester!

Vad innebär det att testa produkter?

Att testa produkter är ett enkelt och kul sätt att tjäna extra pengar hemifrån. Som produkttestare så får du hem produkter från företag som du testar och sen ger din åsikt om. Anledningen till att företag vill veta din åsikt är att de med hjälp av den kan utveckla bättre produkter som är bättre anpassade till användarna. Som produkttestare kan du hjälpa företag att utveckla både gamla som nya produkter.

SurveyBee är en genväg till de bästa produkttesterna! Vår tjänst är 100% gratis och gör det enkelt för dig att tjäna pengar hemifrån!

Att testa produkter fungerar rent praktiskt så att företag skickar hem gratis produkter till dig för att du enkelt ska kunna testa dem i din vardag. När du testat produkterna under någon tid så rapporterar du dina åsikter och din feedback i ett formulär eller som en rapport och skickar det tillbaka till företaget. Företaget får då hjälp med att utveckla sina produkter och du har fått en produkt och oftast får du ännu en belöning i form av pengar eller presentkort.

Produkter som företag vanligtvis erbjuder för att testas är skönhetsprodukter, snacks, godis eller elektronik. Beroende på produkt så ger man som produkttestare sina åsikter kring produktens utformning, förpackning, smak, hållbarhet, utseende eller användarvänlighet.

Passar jag som produkttestare?

Att testa produkter kräver inga speciella erfarenheter eller kunskaper. Det enda som krävs är att du är intresserad av att dela med dig av din ärliga åsikt. Företag är intresserade av konsumenters åsikter om produkter och därför behöver du endast kunna säga din ärliga åsikt och känslor för en produkt.

De flesta erbjudanden om att testa produkter börjar med att du som produkttestare fyller i ett personlighetstest med information om till exempel ålder, kön, intressen och liknande. Detta är för att se till så att du tillhör den kundgrupp som produkten lämpar sig för. Om dina erfarenheter som produkttestare passar produkten så blir du utvald för att testa produkten.

Det finns även produkter som passar flera kundgrupper till exempel godis och snacks. Om företag önskar testa sådana produkter så behöver du förstås inte fylla i någon förhandsundersökning utan då anmäler du endast ditt intresse för att testa produkten. Om du är teknikintresserad kan du även tjäna pengar på att testa hemsidor och programvara.

Ska jag bli produkttestare?

Om du gillar att dela med dig av din åsikt, gillar nya spännande produkter som inte ännu finns på marknaden och har ett öga för vad som kan göra en produkt bättre så borde du absolut testa på att vara en produkttestare! Att vara produkttestare är 100% gratis och på egna villkor, vill du inte testa en produkt så kan du alltid låta bli.

Det finns flera fördelar med att vara produkttestare:

 • Du får hem gratis produkter att använda
 • Du får ta del av nya spännande produkter som inte ännu finns på marknaden
 • Du kan enkelt tjäna lite extra pengar hemifrån 


Börja testa produkter enkelt via SurveyBee idag - registrera dig och hitta produkter som du vill testa här!

Toppaneler
 • M3 Panel

  M3 Panel

  Gå med i M3 Panel och tjäna poäng för läckra gåvor! När du är medlem i M3 Panel får du frågeformulär som du kan fylla i på smartphone, surfplatta eller dator.

 • Toluna

  Toluna

  Häng på Tolunas genemskap med 9 000 0000 internationella medlemmar. Delta i undersökningar, diskussioner eller testa dina favoritprodukter! Detta och mycket mer finns några klick bort, och dessutom blir du betald för besväret.

 • i-Say

  i-Say

  Få tillgång till mer än betalda undersökningar. På i-Say kan du prata med andra medlemmar, rösta fram dina favoritundersökningar och skapa dina egna omröstningar. Självklart blir du belönad för din åsikt!

 • ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget är en del av SSI som verkar i över 100 länder. Du samlar poäng som du sedan kan omvandla till pengar via PayPal eller presentkort på iTunes eller andra butiker i ÅsiktsTorgets webbutik.

 • GfK Consumer Scan

  GfK Consumer Scan

 • Global Test Market

  Global Test Market

  Bli medlem hos marknadsledaren bland betalda onlineundersökningar. Bara under 2014 belönades deras medlemmar med totalt 360 miljoner kronor!

Team SurveyBee

Mark Thorsen CEO
Noelia Garcia Online Marketing & Sales Executive
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Content Coordinator
Denise Joy Communication Manager