Testa produkter - Tjäna pengar genom att testa dina favoritprodukter

Njut av exklusiva produkter, betygsätt dem och få betalt! Tjäna upp till 150 kr per undersökning!

Senast uppdaterad: 17. oktober 2022

Testa produkter

Tjäna extra pengar genom produkttester!

Vad innebär det att testa produkter?

Att testa produkter är ett enkelt och kul sätt att tjäna extra pengar hemifrån. Som produkttestare så får du hem produkter från företag som du testar och sen ger din åsikt om. Anledningen till att företag vill veta din åsikt är att de med hjälp av den kan utveckla bättre produkter som är bättre anpassade till användarna. Som produkttestare kan du hjälpa företag att utveckla både gamla som nya produkter.

SurveyBee är en genväg till de bästa produkttesterna! Vår tjänst är 100% gratis och gör det enkelt för dig att tjäna pengar hemifrån!

Att testa produkter fungerar rent praktiskt så att företag skickar hem gratis produkter till dig för att du enkelt ska kunna testa dem i din vardag. När du testat produkterna under någon tid så rapporterar du dina åsikter och din feedback i ett formulär eller som en rapport och skickar det tillbaka till företaget. Företaget får då hjälp med att utveckla sina produkter och du har fått en produkt och oftast får du ännu en belöning i form av pengar eller presentkort.

Produkter som företag vanligtvis erbjuder för att testas är skönhetsprodukter, snacks, godis eller elektronik. Beroende på produkt så ger man som produkttestare sina åsikter kring produktens utformning, förpackning, smak, hållbarhet, utseende eller användarvänlighet.

Passar jag som produkttestare?

Att testa produkter kräver inga speciella erfarenheter eller kunskaper. Det enda som krävs är att du är intresserad av att dela med dig av din ärliga åsikt. Företag är intresserade av konsumenters åsikter om produkter och därför behöver du endast kunna säga din ärliga åsikt och känslor för en produkt.

De flesta erbjudanden om att testa produkter börjar med att du som produkttestare fyller i ett personlighetstest med information om till exempel ålder, kön, intressen och liknande. Detta är för att se till så att du tillhör den kundgrupp som produkten lämpar sig för. Om dina erfarenheter som produkttestare passar produkten så blir du utvald för att testa produkten. För att öka dina chanser bör du skriva upp dig på flera hemsidor, några alternativ är Buzzador och Smartson.

Det finns även produkter som passar flera kundgrupper till exempel godis och snacks. Om företag önskar testa sådana produkter så behöver du förstås inte fylla i någon förhandsundersökning utan då anmäler du endast ditt intresse för att testa produkten. Om du är teknikintresserad kan du även tjäna pengar på att testa hemsidor och programvara.

Ska jag bli produkttestare?

Om du gillar att dela med dig av din åsikt, gillar nya spännande produkter som inte ännu finns på marknaden och har ett öga för vad som kan göra en produkt bättre så borde du absolut testa på att vara en produkttestare! Att vara produkttestare är 100% gratis och på egna villkor, vill du inte testa en produkt så kan du alltid låta bli.

Det finns flera fördelar med att vara produkttestare:

  • Du får hem gratis produkter att använda
  • Du får ta del av nya spännande produkter som inte ännu finns på marknaden
  • Du kan enkelt tjäna lite extra pengar hemifrån 


Börja testa produkter enkelt via SurveyBee idag - registrera dig och hitta produkter som du vill testa här!

Toppaneler