Tjäna pengar online - Tjäna pengar på undersökningar online

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

  • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
  • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
  • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
  • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
  • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
  • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!
Senast uppdaterad: 20. december 2018

Tjäna pengar online

Du kan tjäna pengar online genom att dela med dig av dina åsikter!

Visste du att du kan tjäna pengar genom att delta i marknadsundersökningar?

Med internet kan du tjäna pengar var som helst och när som helst. Betalda undersökningar är ett av de mest populära sätten för att tjäna pengar online. Det enda du behöver är en dator eller mobil med en internetförbindelse! Alla har en åsikt och du kan faktiskt bli belönad för den genom att göra undersökningar på nätet. Företag gör detta för att ta reda på vad personer som du och jag tycker om deras produkter, och det bästa är att företagen betalar bra för den informationen.

Genom att delta i undersökningar online och ge din åsikt, så influerar du inte bara framtida produkter, du får också betalt för det! Genom att börja göra undersökningar på nätet kan du därför tjäna pengar snabbt på din fritid. Det är ett perfekt tidsfördriv för dig som är föräldraledig, student, pensionär eller bara vill tjäna lite extra på fritiden!

Tjäna pengar snabbt och online med SurveyBee

Är du en person med åsikter om de produkter och tjänster som du använder?

Dina åsikter kan faktiskt hjälpa företag att förbättra sina produkter. Detta är något företagen intresserar sig för, och tar tillvara på genom marknadsundersökningar. På internet kan företag på ett smidigt sätt samla in dina åsikter. SurveyBee är den plats online som hjälper dig att komma i kontakt med flertalet undersökningspaneler så att du enkelt kan tjäna extra pengar online.

På SurveyBee registrerar du dig hos de undersökningssajter som passar dig. Du kan jobba när du vill, och hitta de undersökningar som betalar dig bäst. Eftersom allt sker online kan du förstås befinna dig var du vill. Arbetet kan ske via en dator, mobil eller surfplatta vilket gör det väldigt flexibelt. Passa på att tjäna pengar i reklampausen, eller påbörja en undersökning i lugn och ro med en kopp kaffe. Du bestämmer själv när du arbetar online via SurveyBee!

Toppaneler
FAQ
?

Du tjänar pengar online genom att besvara betalda undersökningar, det kan även vara så att du blir belönad i premier och presentkort. SurveyBee jobbar för att koppla ihop dig med legitima och pålitliga undersökningspaneler där du kan tjäna pengar online utan att oroa dig över att det är en bluff.

Bakom onlineundersökningarna står företag som vill ta del av dina åsikter. De vill få reda på vad du tycker och är villiga att betala pengar för att du delar med dig. Utan den inblick som de kan få av dig som kund, är det svårt att ta reda på vad konsumenter tycker om deras produkter och tjänster. Internet har verkligen underlättat den här processen för företagen, och det är den här utvecklingen som också kan hjälpa dig att snabbt tjäna pengar via internet.

?

Att tjäna pengar online genom att arbeta med undersökningar är väldigt enkelt. Det fungerar precis som vanliga enkäter, med skillnaden att allt nu sker online, vilket också gör det till en snabb och enkelt process.

Du besvarar helt enkelt frågorna och skickar därefter in svaren till undersökningspanelen som du deltar i. Enkla instruktioner finns tillgängliga online och när du är klar har du snabbt tjänat pengar eller premier.

Det finns i huvudsak tre olika belöningar när du deltar i undersökningar. Du kan givetvis tjäna pengar, och det finns även möjlighet att bli betald i premier och att samla poäng.

Tänk på att det är ditt ansvar att svara sanningsenligt på frågorna så att både du och företagen får ut något av värde.

?

En undersökningar tar vanligtvis emellan 5 och 30 minuter. Betalningen motsvarar sedan oftast hur lång tid undersökningen tar, och du kan tjäna allt från 5 kr till 50 kr per undersökning. Det är alltså inget du kan bli rik på, och hittar du en sida som påstår det är det med högst sannolikhet en bluff.

Pengarna överförs direkt till ditt PayPal- eller bankkonto. Hur mycket du tjänar kan, förutom den tid du lägger ner, även bero på hur mycket erfarenhet du har av att arbeta med våra samarbetspartners.

Förutom att tjäna pengar erbjuds ofta även två andra typer av belöningar:

Presentkort och/eller premier. För att kunna ta ut ett gåvokort samlar du ofta in poäng via undersökningarna. När du samlat in tillräckligt med poäng kan du vanligtvis välja mellan olika presenkort från en mängd populära butiker och varumärken.

Ofta har även undersökningsföretagen utlottningar. När du genomför fler undersökningar ökar dina chanser att vinna premierna, som kan bestå utav såväl små som stora priser.

Inte sällan erbjuder våra samarbetspartners flera olika sorters belöningar när du genomför undersökningar hos dem.

?

Det bästa med betalda undersökningar är att det går snabbt. Beräkna att en undersökning online tar i genomsnitt mellan 10-20 minuter. Ibland mer ibland mindre. Du tjänar mer pengar ju längre och mer utförlig undersökningen är. Istället för att scrolla igenom Instagram och Facebook - ta en undersökning och tjäna pengar online!

?

Efter du har avslutat en undersökning kan du enkelt föra över pengarna, eller välja dina belöningar i ditt konto på undersökningssajten. Många undersökningsföretag väljer att göra utbetalningen via PayPal.

Vi på SurveyBee jobbar för att du lätt ska hitta legitima och seriösa undersökningspaneler, så du kan känna dig trygg med att lämna uppgifter till våra samarbetspartners och vara säker på att du blir kompenserad för ditt arbete.

?

Ja, det enda som behövs för att tjäna pengar online på undersökningar är en internetuppkoppling och valfri dator, mobil eller surfplatta. Alla får delta! Däremot kan det vara så att vissa undersökningar riktar sig till en viss grupp, till exempel kvinnor mellan 18 och 25 år. Om inte du passar in på den beskrivningen så är det bara att vänta på nästa undersökning där du kan tjäna pengar.

8 tips: Så tjänar du pengar online
Ikon för marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar är helt enkelt onlinebaserad frågeformulär där företag samlar information om konsumenter, som du och jag. Företag vill veta om deras produkter verkligen möter kundernas önskemål. När de vet vad konsumenter tycker om deras produkter, kan de fokusera på att göra sin produkt ännu bättre. Utan korrekt information kan företagen inte ta välgrundade beslut om vad som ska utvecklas eller förbättras. Därför är företag villiga att betala dig som konsument för att du hjälper dem genom att tycka till om deras produkter.

Ikon för föräldralediga

Det är inte alltid det finns tid över när man har barn att passa. Om du ändå känner att du har en timme här och där, och dessutom är i behov av att tjäna lite extra pengar, då kan betalda undersökningar online vara något för dig! Har du tur kanske du kan vara produkttestare av en produkt som du sedan får behålla och har användning för.

Ikon för betalda undersökningar

Det finns flera sätt för att tjäna pengar på nätet med betalda undersökningar. Beroende på vilken undersökningspanel du väljer, kommer du att få olika typer av belöningar. Några betalda undersökningar kan ge dig pengar för din åsikt. Du kan också få poäng som sedan kan växlas mot presentkort eller produkter. Dessutom kan du delta i tävlingar där du kan vinna större priser. Ju fler undersökningar du deltar i, desto större blir chansen för att just du vinner!

Ikon för deltidsjobb

För dig som deltidsjobbar kan det vara skönt att tjäna extra pengar online. När du inte är på jobbet kan du delta i undersökningar! Panelundersökningar kan vara ett flexibelt alternativ för den upptagne studenten, då det ibland kan vara svårt att hitta ett extrajobb som passar med föreläsningarna.

Ikon för mystery shopping

Mystery Shopping är ett relativt nytt begrepp som innebär att du låtsas vara en vanlig kund i en butik. Grejen är att du egentligen är på ett uppdrag för att utvärdera servicen i butiken som du besöker. Varför använder sig företag av sådana metoder? De vill helt enkelt simulera en kundupplevelse där deras personal tror att du är en helt vanlig kund. När du extrajobbar som en mystery shopper får du vanligtvis en summa pengar som du ska spendera i en given butik. Det händer även att du också får behålla de produkter som du köper på ditt uppdrag!

Ikon för att testa produkter

Bli en produkttestare och du får både gratis produkter och en rolig upplevelse i ett! När företag har utvecklat nya produkter, eller har gjort någon typ av uppdatering, så måste de testa produkten på konsumenter. Det är enkelt att bli en produkttestare och få produkter hemskickade.

Ikon för att skriva

Det finns många olika tjänster du kan söka om du är duktig på att skriva. Du kan frilansa och välja mellan olika uppdrag, eller förse ett specifikt företag med texter för webb eller print. För dig som gillar att skriva kan det bli ett super kul sätt att tjäna pengar online.

Ikon för att spara pengar

Nog är det härligt med extra fickpengar, men det kan också vara en god idé att spara en del av inkomsten. Ett tips är att laga storkok i början på veckan. Det gör inte bara att du har lunch för hela veckan, det är också ett enkelt sätt att spara pengar. Om du tycker att du inte kan avstå från dina vanliga inköp, då är det bara att tjäna mer pengar!

Det gör du enkelt med betalda undersökningar - kom igång med SurveyBee redan idag!

Team SurveyBee

SurveyBees VD Mark Thorsen
Mark Thorsen CEO
SurveyBees Head of IT Kasper Nielsen
Kasper Nielsen Head of IT
SurveyBees Software Developer Kaser Henningsen
Kasper Henningsen Software Developer
SurveyBees Content Coordinator Aris Vourvoulias
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
SurveyBees Communication Manager Denise Joy
Denise Joy Communication Manager
SurveyBees Content Coordinator Timmy Biedron
Timmy Biedron Content Coordinator