Tjäna pengar online - Tjäna pengar på undersökningar online

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Tjäna pengar online - Tjäna pengar på undersökningar online

Tjäna upp till 50 kronor per undersökning, gåvokort och gratisprodukter - enkelt, roligt och helt utan kostnader!

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Tjäna pengar online

Du kan tjäna pengar online genom att dela med dig av dina åsikter!

Visste du att du kan tjäna pengar genom att delta i marknadsundersökningar?

Med internet kan du tjäna pengar var som helst och när som helst. Undersökningar är ett av de mest populära sätten för att tjäna pengar online. Det enda du behöver är en dator och en internetförbindelse! Alla har en åsikt och du kan faktiskt bli belönad för den genom att göra undersökningar på nätet. Företag gör detta för att ta reda på vad personer som du och jag tycker om deras produkter, och det bästa är att företagen betalar bra för den informationen.

Genom att delta i undersökningar online och ge din åsikt, så influerar du inte bara framtida produkter, du får också betalt för det! Genom att börja göra undersökningar på nätet kan du därför tjäna pengar snabbt på din fritid. Det är ett perfekt tidsfördriv för dig som är föräldraledig, student, pensionär eller bara vill tjäna lite extra på fritiden!

Tjäna pengar snabbt och online med SurveyBee

Är du en person med åsikter om de produkter och tjänster som du använder?

Dina åsiker kan faktiskt hjälpa företag att förbättra sina produkter. Detta är något företagen intresserar sig för, och tar tillvara på genom marknadsundersökningar. På internet kan företag på ett smidigt sätt samla in dina åsikter. SurveyBee är den plats online som hjälper dig att komma i kontakt med flertalet undersökningsajter så att du enkelt kan tjäna extra pengar via internet.

På SurveyBee registrerar du dig hos de undersökningssajter som passar dig. Du kan jobba när du vill, och hitta de undersökningar som betalar dig bäst. Eftersom allt sker online kan du förstås befinna dig var du vill. Arbetet kan ske via en dator, mobil eller surfplatta vilket gör det väldigt flexibelt. Passa på att tjäna pengar i reklampausen, eller påbörja en undersökning i lugn och ro med en kopp kaffe. Du bestämmer själv när du arbetar online via SurveyBee!

Toppaneler

 • YouGov

  YouGov

 • Toluna

  Toluna

  Häng på Tolunas genemskap med 9 000 0000 internationella medlemmar. Delta i undersökningar, diskussioner eller testa dina favoritprodukter! Detta och mycket mer finns några klick bort, och dessutom blir du betald för besväret.

 • i-Say

  i-Say

  Få tillgång till mer än betalda undersökningar. På i-Say kan du prata med andra medlemmar, rösta fram dina favoritundersökningar och skapa dina egna omröstningar. Självklart blir du belönad för din åsikt!

 • ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget

  ÅsiktsTorget är en del av SSI som verkar i över 100 länder. Du samlar poäng som du sedan kan omvandla till pengar via PayPal eller presentkort på iTunes eller andra butiker i ÅsiktsTorgets webbutik.

 • GfK Consumer Scan

 • GfK Sverige i Fokus

  GfK Sverige i Fokus

FAQ

?

Genom att delta i undersökningar och besvara formulär tjänar du pengar eller poäng; allt online. SurveyBee ser till så att du får de bästa undersökningarna skickade till dig direkt på mejlen.

Bakom onlineundersökningarna står företag som vill ta del av dina åsikter. De vill få reda på vad du tycker och är villiga att betala pengar för att du delar med dig. Utan den inblick som de kan få av dig som kund, är det svårt att ta reda på vad konsumenter tycker om deras produkter och tjänster. Internet har verkligen underlättat den här processen för företagen, och det är den här utvecklingen som också kan hjälpa dig att snabbt tjäna extra pengar.

 

?

Att tjäna pengar online genom att arbeta med undersökningar är väldigt enkelt. Det fungerar precis som vanliga enkäter, med skillnaden att allt nu sker online, vilket också gör det till en snabb och enkelt process.

Du besvarar helt enkelt frågorna och skickar därefter in svaren till undersökningspanelen som du deltar i. Enkla instruktioner finns tillgängliga online och när du är klar har du snabbt tjänat pengar eller premier.

Det finns i huvudsak tre olika belöningar när du deltar i undersökningar. Du kan givetvis tjäna pengar, och det finns även möjlighet att bli betald i premier och att samla poäng.

Tänk på att det är ditt ansvar att svara sanningsenligt på frågorna så att både du och företagen får ut något av värde.      

?

De faktorer som avgör hur mycket du tjänar är den tid och den ansträning du lägger ner på de olika undersökningarna. En undersökning kan ta allt mellan 5 och 30 minuter. Ofta är betalningen i paritet med ansträngningen och den tid de tar att genomföra. Du kan räkna med att tjäna mellan 10 och 50 kronor per undersökning.

Antalet undersökningar du genomför kommer därför till stor del avgöra hur mycket pengar du kan tjäna. Det är inte troligt att du kan arbeta enbart med att ta undersökningar online, utan du bör se det som ett sätt att tjäna extra pengar. Om du tycker om att dela med dig av dina åsikter i utbyte mot pengar så är SurveyBee något för dig!

Pengarna överförs direkt till ditt PayPal- eller bankkonto. Hur mycket du tjänar kan, förutom den tid du lägger ner, även bero på hur mycket erfarenhet du har av att arbeta med våra samarbetspartners.  

Förutom att tjäna pengar erbjuds ofta även två andra typer av belöningar:

Gåvokort och/eller premier. För att kunna ta ut ett gåvokort samlar du ofta in poäng via undersökningarna. När du samlat in tillräckligt med poäng kan du välja mellan gåvokort från en uppsjö av populära butiker och varumärken.

Premier betalas ofta ut genom utlottningar. När du genomför fler undersökningar ökar dina chanser att vinna premierna, som kan bestå utav såväl små som stora priser.

Inte sällan erbjuder våra samarbetspartners flera olika belöningar när du genomför undersökningar hos dem.

 

?

Det bästa med betalda undersökningar är att det går snabbt. Beräkna att en undersökning online tar i genomsnitt mellan 10-20 minuter. Ibland mer ibland mindre. Du tjänar mer pengar ju längre och mer utförlig undersökningen är. Istället för att scrolla igenom Instagram och Facebook - ta en undersökning och tjäna pengar online!

?

Efter du har avslutat en undersökning kan du enkelt föra över pengar på ditt konto, eller välja dina belöningar i ditt konto på undersökningssajten. Många undersökningsföretag väljer att göra utbetalningen via PayPal.

?

Det enda som behövs för att delta i undersökningar online är en internetuppkoppling och valfri dator, mobil eller surfplatta. Alla får delta! Däremot kan det vara så att vissa undersökningar riktar sig till en viss grupp, till exempel kvinnor mellan 18 och 25 år. Om inte du passar in på den beskrivningen så är det bara att vänta på nästa undersökning där du kan tjäna pengar.

8 tips: Så tjänar du pengar online

Marknadsundersökningar är helt enkelt onlinebaserad frågeformulär där företag samlar information om konsumenter, som du och jag. Företag vill veta om deras produkter verkligen möter kundernas önskemål. När de vet vad konsumenter tycker om deras produkter, kan de fokusera på att göra sin produkt ännu bättre. Utan korrekt information kan företagen inte ta beslut om vad som ska utvecklas eller förbättras. Därför är företag villiga att betala dig som konsument för att du hjälper dem genom att tycka till om deras produkter.

Det är inte alltid det finns tid över när man har barn att passa. Om du ändå känner att du har en timme här och där, och dessutom är i behov att lite extra pengar, då kan betalda undersökningar online vara något för dig! Har du tur kanske du kan vara produkttestare av en produkt som du sedan får behålla och har användning för.

Det finns flera olika sätt för att tjäna pengar på undersökningar online. Beroende på vilken undersökningspanel du väljer, kommer du att få olika typer av belöningar. Några betalda undersökningar kan ge dig pengar för din åsikt. Du kan också få poäng som sedan kan växlas mot presentkort eller produkter. Dessutom kan du delta i tävlingar där du kan vinna större priser. Ju fler undersökningar du deltar i, desto större blir chansen för att just du vinner!

För dig som deltidsjobbar kan det vara skönt att tjäna lite extra pengar vid sidan av. När du inte är på jobbet kan du delta i undersökningar online. Panelundersökningar kan vara ett flexibelt alternativ för den upptagne studenten, då det ibland kan vara svårt att hitta ett extrajobb som passar med föreläsningarna.

Mystery Shopping är ett relativt nytt begrepp som innebär att du låtsas vara en vanlig kund i en butik. Grejen är att du egentligen är på ett uppdrag för att utvärdera servicen i butiken som du besöker. Varför använder sig företag av sådana metoder? De vill helt enkelt simulera en kundupplevelse där deras personal tror att du är en helt vanlig kund. När du extrajobbar som en mystery shopper får du vanligtvis en summa pengar som du ska spendera i en given butik. Vanligtvis får du också behålla de produkter som du köper på ditt uppdrag!

Bli en produkttestare och du får både gratis produkter och en rolig upplevelse i ett! När företag har utvecklat nya produkter, eller har gjort någon typ av uppdatering, så måste de testa produkten på konsumenter. Det är enkelt att bli en produkttestare och få produkter hemskickade.

Det finns många olika tjänster du kan söka om du tycker om att skriva. Du kan frilansa och välja mellan olika uppdrag, eller förse ett specifikt företag med texter för webb eller print.

Nog är det härligt med extra fickpengar, men det kan också vara en god idé att spara en del av inkomsten. Vi tipsade tidigare om att laga storkok i början på veckan. Det gör inte bara att du har lunch för hela veckan, det är också ett enkelt sätt att spara pengar. Om du tycker att du inte kan avstå från dina vanliga inköp, då är det bara att tjäna mer pengar!

Det gör du enkelt med betalda undersökningar - kom igång med SurveyBee redan idag.

Team SurveyBee

Mark Thorsen

CEO

Noelia Garcia

Online Marketing & Sales Executive

Kasper Nielsen

Head of IT

Kasper Henningsen

Software Developer

Aris Vourvoulias

Content Coordinator

Denise Joy

Communication Manager