Tjäna pengar hemifrån

Delta i undersökningar och tjäna pengar hemifrån.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Tjäna pengar hemifrån

Delta i undersökningar och tjäna pengar hemifrån.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar

Hur mycket pengar kan du tjäna hemifrån?

När du börjar med undersökningar på nätet så är det viktigt att du har rätt förväntningar. Att tjäna pengar hemma genom att göra undersökningar kan till att börja med inte jämföras med ett vanligt jobb. Du får betalt för varje undersökning du svarar på, och de frågeenkäter du får skickade till din e-post kommer inte regelbundet. Detta innebär att du inte kan bli garanterad en fast inkomst. Du bör därför se möjligheten att göra undersökningar på nätet som ett sätt för dig att tjäna lite extra pengar.

De olika undersökningssajterna som vi samarbetar med har olika typer av belöningar. För de flesta undersökningspanelerna får du poäng då du svarar på enkäter. De intjänade poängen kan sedan växlas in mot olika belöningar. Den vanligaste, och populäraste, belöningen är presentkort. Du har nämligen möjlighet att växla in dina poäng mot presentkort från några av Sveriges populäraste butikskedjor.

Vill du istället växla in dina poäng mot pengar så ger några av undersökningssajterna dig möjligheten att göra det. Sist men inte minst så har du möjligheten att spendera dina poäng i olika utlottningar av premier. Ofta så är vinstmöjligheten betydligt större än i vanliga lotterier då antalet deltagare är mindre.

 • Pengar. Växla in dina poäng till pengar. Detta sker oftast via PayPal.
 • Presentkort. Växla in dina poäng till presentkort från några av Sveriges populäraste butikskedjor.
 • Utlottningar av premier. Växla in dina poäng och delta i utlottningar av premier.
 • Donera pengar. Växla in dina poäng och donera pengar till välgörenhet.

Att jobba med undersökningar på nätet innebär att du inte behöver göra mer än att vänta på invitationer i din e-post. Hur mycket du tjänar för varje undersökning beror till största delen på hur lång tid den tar att göra men även beroende på vilken målgrupp du tillhör. Ju unikare målgrupp du tillhör desto mer kan du få betalt.

Att tjäna pengar hemifrån genom att göra undersökningar är perfekt för dig som har mycket fritid. Du kommer inte att bli miljonär, men du kan tjäna tillräckligt för att kunna spara ihop lite extra till dig själv eller till din familj. Pengar som kan användas vid speciella tillfällen. Du kan exempelvis samla ihop pengar till en resa eller växla in dina poäng till roliga presenter.

5 tips till hur du maximerar din inkomst på undersökningar

För att maximera dina möjligheter att tjäna pengar hemifrån bör du tänka på:

 • Att fylla i rätt kontaktuppgifter. Du måste fylla i en giltig e-postadress för att du ska kunna få undersökningarna skickade till dig överhuvudtaget. För många belöningar, såsom presentkort, krävs det även att du har en giltig adress då de skickas med posten.
 • Att fylla i profilfrågorna. När du börjar ta undersökningar på en undersökningssajt blir du ombedd till att ge detaljerad information om dig själv. Det här är enbart för att du ska få så relevanta enkäter som möjligt skickade till dig. Fyller du inte i profilfrågorna ordentligt så kommer du få enkäter skickade till dig som du inte är behörig att svara på.
 • Att alltid svara ärligt. Undersökningssajterna använder sig av olika system för att detektera ifall du svarar inkonsekvent. Fuskar du så är det sannolikt att du blir ertappad. I värsta fall kan du bli exkluderad från undersökningspanelen utan möjlighet att bli medlem igen.
 • Att svara så fort du får en enkät skickad till dig. Vissa undersökningar är tidsbegränsade och för att vara på den säkra sidan (för att inte missa en undersökning) så är det en bra idé att svara så fort som möjligt.
 • Att anmäla dig till produktester samt att tipsa dina vänner. Vissa undersökningssajter genomför speciella produkttester då du har möjlighet att testa olika produkter. Du får oftast bättre betalt för denna typ av undersökningar och i många fall får du också behålla testprodukten. På många sajter kan du även anmäla dina vänner för extra poäng.

Hur kan du anmäla dig till att göra undersökningar på nätet?

Här på SurveyBee.se har vi samlat du bästa undersökningssajterna på marknaden. Du kan lätt få en överblick över du tillgängliga undersökningspanelerna och sedan anmäla dig till de som verkar intressanta.

Så enkelt är det:

 • Anmäl dig på SurveyBee.se och välj de undersökningssajter som du vill börja arbeta med.
 • Fullfölj registreringen på undersökningssajterna du valt och fyll i din kontaktinformation.
 • Fyll i de mer detaljerade profilfrågorna för att få relevanta enkäter skickade till dig.
 • Börja få invitationer till undersökningar skickade till din e-post. Har du fyllt i profilfrågorna ordentligt så får du enbart de enkäter som är relevanta just för dig.
 • Börja tjäna pengar hemifrån genom att svara på undersökningarna du fått skickade till dig. Varje undersökning tar i regel i genomsnitt 10-20 minuter att slutföra.
 • Växla in dina intjänade poäng mot pengar via PayPal eller presentkort från några av Sverige populäraste butikskedjor.