Tjäna pengar snabbt

Delta i undersökningar och tjäna pengar snabbt.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar
h-and-m
kicks
paypal
stadium
zalando
ahlens

Tjäna pengar snabbt

Delta i undersökningar och tjäna pengar snabbt.

Process Icon
1. Gratis registrering
Process Icon
2. Delta i betalda undersökningar online
Process Icon
3. Få belöningar i form av presentkort och pengar

Börja tjäna pengar idag

Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar

Tjäna snabba pengar med undersökningar på nätet

Alla har en åsikt och du kan bli belönad för din egen genom att börja göra undersökningar online. På så vis kan du låta företagen få reda på vad du tycker om deras produkter och därmed influera hur deras framtida produkter kommer att se ut. Fördelarna med att göra undersökningar är många. Nedan finner du tre av de främsta:

  • Undersökningar är ett bra sätt att tjäna pengar snabbt online. Bli belönad enbart genom att dela dina åsikter. Få pengar via PayPal eller få presentkort från några av Sveriges mest populära butikskedjor. Att göra undersökningar kan vara ett perfekt sätt att tjäna pengar snabbt på fritiden!
  • Undersökningar är helt tidsflexibla. Du kan göra undersökningar när som helst på dagen. Det här betyder att du kan göra dem när det passar dig bäst. I och med att du gör dem på nätet kan du också göra dem var du vill, du kan till och med arbeta ifrån sängen om du så vill.
  • Vem som helst kan göra undersökningar. Det finns inga krav eller kvalifikationer på vilken som kan göra undersökningar. Det spelar ingen roll ifall du är ung eller gammal, man eller kvinna, student eller pensionär. Alla kan göra dem! Allt du behöver göra är att vara dig själv och svara på några frågor. Att göra undersökningar online kan därför vara ett bra sätt att tjäna extra pengar snabbt oavsett vem du är.

Gör du undersökningar online så betyder det att du kommer få invitationer till enkäter direkt i din e-post. Genom att bara trycka på en länk tas du sedan till själva enkäten. För varje enkät du svarar på så blir du belönad, ofta i form av poäng som sedan kan växlas in mot bland annat pengar eller presentkort. Undersökningar kan vara en mycket bra källa att ha som en kompletterande inkomst, något du kan göra hemifrån efter ditt eget schema.

De olika undersökningssajterna som vi samarbetar med belönar dig på olika sätt. Några belönar dig med pengar, några med presentkort, och några med en kombination av de båda. Det är också vanligt att du kan växla in dina poäng mot deltagande i lotterier där premier lottas ut med jämna mellanrum, ofta en gång i månaden.

Hur mycket kan du tjäna?

Innan du börjar göra undersökningar på nätet är det bra att du har rätt ställda förväntningar. Att svara på undersökningar är inte som ett vanligt jobb, det ger ingen fast timlön. Undersökningarna du får skickade till dig kan också komma under oregelbunda tider vilket gör att du inte kan lita på att ha en fast inkomst. Du kommer inte bli rik på att göra undersökningar, men däremot kan du tjäna lite snabba pengar på fritiden!

Hur mycket du kan tjäna beror till stor del på vilken typ av undersökning du svarar på och hur lång tid den tar att göra. Den tid och det arbete du lägger ner på undersökningar är den viktigaste faktorn som avgör hur mycket du tjänar i slutändan. Ju fler undersökningar du tar, desto mer kan du tjäna. En undersökning tar i regel 5 - 30 minuter att slutföra och ju längre tid en undersökning tar, ju mer får du typiskt i belöning. För speciella undersökningar såsom personliga intervjuer eller produkttester finns det ännu mer pengar att tjäna.

Du kommer som sagt inte att bli rik på att göra undersökningar på nätet. Du kommer däremot att kunna tjäna extra pengar snabbt, eller få presentkort till några av Sverige största butikskedjor. Om du gillar att svara på frågor och dela din åsikt (framförallt ifall du gillar att dela din åsikt för pengar, presentkort eller andra typer av gåvor), så är betalda undersökningar på nätet ett bra alternativ för dig. Något du kan tjäna pengar på när du har lite ledig tid över.

Anmäl dig till olika undersökningssajter på SurveyBee

Här på SurveyBee.se har du möjlighet att anmäla dig till olika undersökningssajter som alla gör undersökningar på nätet. Vi har samlat de bästa och mest pålitliga undersökningssajterna i Sverige. Det är enkelt för dig att se och jämföra mellan de olika undersökningssajterna innan du väljer dem som intresserar dig mest. Dessa sajter letar efter personer som dig för att svara på deras enkäter, och eftersom din tid är dyrbar är de villiga att betala dig för den!

Att anmäla sig är enkelt!

  • Anmäl dig här på SurveyBee och välj de undersökningssajter som verkar intressanta.
  • Fullfölj registreringen på de sajter du har valt och fyll i din grundläggande personliga information.
  • Fyll i de kompletterande profilfrågorna om dig själv. Genom att göra detta så får du enbart undersökningar som är relevanta just för dig.
  • Fortsätt att göra undersökningar och samla poäng. Ju mer tid du lägger ner på undersökningar, desto mer poäng kan du samla.
  • Växla in din poäng mot pengar via PayPal eller presentkort från några av Sveriges mest kända butiker.