Toluna Recension

Allt du behöver veta om att tjäna pengar med Toluna.

 • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
 • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
 • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!
Börja tjäna pengar idag
Registrera dig på 30 sekunder!
Kön*
Födelsedag*
Registrera dig gratis och börja tjäna pengar
 • Få kontant utbetalning via Paypal eller presentkort till dina favoritmärken.
 • Tjäna upp till 50 kr per undersökning med Sveriges bästa undersökningspaneler.
 • Mer än 80 000 svenskar tjänar redan pengar hos oss, missa inte chansen!
Senast uppdaterad: 03. januari 2020

Toluna

Toluna logga
Belöningar
 • Pengar på Paypal
 • Presentkort
50 kr
 • Minsta utbetalning 50 kr
15 minuter
 • 15-20 minuters undersökningar

Toluna är en undersökningspanel  som är en del av Toluna Gruppen. De har 24 kontor världen över och jobbar med globala företag. När du går med i Toluna har du chansen att påverka företag som exempelvis Disney, Spotify, Amazon och Loreal. När du går med i Toluna gör du undersökningar som direkt påverkar dessa företag, samtidigt som du tjänar extra pengar.

Toluna är dock mycket mer än bara ett undersökningsföretag. Hos Toluna blir du en del av ett community. Du kan skapa diskussioner eller dina egna undersökningar. Med dina egna undersökningar får du svar av andra medlemmar i communityn. Du kan skapa vanliga omröstningar, eller kanske dueller mellan olika saker, till exempel Android vs Iphone.

Är Toluna en bluff?

Nej, du blir belönad med poäng som du kan omvandla till pengar hos Paypal.

Tjäna pengar på att svara på betalda enkäter online, måste ju bara vara för bra för att vara sant. Eller? Nej så är det faktiskt. Dessa åsikter ligger till grund för många beslut som stora företag gör. Därmed blir dessa undersökningar väldigt viktiga för företagen, så viktiga att de är villiga att betala dig för det. Så du behöver inte oroa dig för att det skulle vara en bluff.

Belöningar

 • Pengar till ditt Paypal
 • Presentkort hos Zalando, Netonnet, nelly.com, PresentkortTorget.se och många fler.

Vad är minsta utbetalningen?

Den minsta utbetalningens hos Toluna är ett presentkort på 50 kr, efter 20 000 poäng. Minsta kontanta utbetalningen är 150 kr via Paypal, efter 65 000 poäng.

Hur lång tid tar en genomsnittlig undersökning?

En normal undersökning tar mellan 15-20 minuter.

Mobilapp

De har en app som finns både till android och iOS med alla de nödvändiga funktionerna, som undersökningar och deras community. Den går inte att helt ersätta deras hemsida, då det fattas några mindre funktioner.

Hur fungerar betalda undersökningar hos toluna?

När du anmäler dig hos Toluna får du besvara några frågor om dig själv. Detta för att de ska kunna skicka dig relevanta undersökningar. Om du vill kan du även fylla i din profil ytterligare, då får du också en liten bonus när du gör det.

Sedan skickas det ut undersökningar till din mail, eller appen om du har den. Det står alltid innan du accepterar den hur mycket poäng du får. När du fått undersökningen gäller det att besvara den så snabbt som möjligt, då de stänger undersökningen om de fått nog med svar. Skulle du inte tillhöra rätt målgrupp så avslutas undersökningen och du får vänta på nästa.

När du är klar med undersökningen får du poängen till ditt konto, vilket du sparar ihop och kan byta in mot belöningarna. Var dock inte orolig om poängen inte dyker upp på ditt konto direkt, ibland kan det ta lite tid!

Hur mycket kan man tjäna hos Toluna?

Hur mycket pengar du kan tjäna hos Toluna beror på hur många undersökningar du gör, och längden på undersökningarna. Sedan finns andra faktorer som spelar in i hur mycket pengar du kan tjäna hos Toluna. Till exempel hur många undersökningar du får, och hur många av dessa undersökningar som du tillhör rätt målgrupp.

Allt som allt så kan du tjäna mer pengar desto mer tid du lägger ner, men det kommer aldrig att ersätta ett heltidsjobb då det är för oregelbundet. Men det är det perfekta sättet att tjäna lite extra pengar. Och ju fler undersökningar du deltar i, desto mer pengar kan du tjäna!

Läs fler recensioner av betalda undersökningar